Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U društvu velikana

Velika čast: Modrić izabran u najbolju momčad svih vremena

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
22.12.2017.
u 19:54

Modrić je zauzeo mjesto u veznom redu Reala uz Zinedinea Zidanea, Redonda i Michela...

Ugledni madridski list Marca, kojeg dnevno čita nekoliko milijuna ljudi, uoči subotnjeg El Clasica sastavio je idealne momčadi Real Madrida i Barcelone svih vremena. Točnije, čalnove momčadi izabrali su čitatelji u anketi.

Velika čast pripala je i hrvatskom veznjaku Luki Modriću koji je zauzeo mjesto u veznom redu Reala uz Zinedinea Zidanea, Redonda i Michela. Zanimljivo kako je iz momčad izostavljen i veliki Brazilac Ronaldo dok je Zidaneu pripala i titula najboljeg trenera. 

 

– Ispunio sam svoj san igrajući za Real, ali želim još više. Svjestan sam kako puno velikih igrača nije u ovom klubu okončalo karijeru, no meni je svakako želja u Realu završiti karijeru – izjavio je Modrić.

Luka, koji je u Real stigao u kolovozu 2012. godine, po broju nastupa već je pretekao brojne legende kraljevskog kluba. Naime, Modrić je u toj kategoriji već sada na 49. mjestu, s 234 nastupa. Tako je naš veznjak nedavno prestigao trenera Zidanea, koji je kao igrač 227 puta nastupio za Real, a uskoro će i još jednog velikana, Luisa Figa (245).

 

NAJBOLJIH 11 REALA

Casillas - Ramos, Hierro, Roberto Carlos - Michel, Redondo, Modrić, Zidane - Di Stefano, Raul, Cristiano Ronaldo. Trener: Zinedine Zidane.

NAJBOLJIH 11 BARCELONE

Valdes - Alves, Puyol, Koeman - Maradona, Xavi, Busquets, Iniesta - Cruyff - Mesi, Ronaldinho. Trener: Pep Guardiola.

Luka Modrić
1/12

Komentara 15

BI
billynik
20:27 22.12.2017.

Svi ga priznaju samo u Hrvatskoj jalni orijunaši i kojekakva pisakaral ne mogu podnijeli uspjeh jednog Hrvata.

Avatar Idler 3
Idler 3
21:09 22.12.2017.

Majstor je majstor, to zna svak tko ima tri čiste o nogometu....za one druge ionak - koga briga. Luka majstore !!!

PR
prajdali100
22:30 22.12.2017.

Kapa do poda.Vec ranije sam napisao,najveci hrvatski nogometas ikada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije