Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bayern u pregovorima

Mandži stiže velika konkurencija? Guardiola želi Rooneyja!

Cleverly Rooney United (1)
Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
10.03.2013.
u 13:42

Times navodi da su preliminarni razgovori između Bayerna i Manchestera već obavljeni

Prije nekoliko dana podigla se velika prašina oko statusa Waynea Rooneyja u Manchester Unitedu. Sir Alex Ferguson odlučio je važnu utakmicu, protiv madridskog Reala u Ligi prvaka, započeti s Rooneyjem na klupi pa su se engleski mediji raspisali o tome kako je to znak da više ne vjeruje engleskom reprezentativcu. Dan nakon te utakmice pojavila se vijest da Rooney može napustiti klub ako netko za njega ponudi 29 milijuna eura, ali je to Ferguson demantirao.

Ipak, danas The Times donosi vijest da je Pep Guardiola, koji na ljeto preuzima Bayern, jako zainteresiran za Rooneyja i da će učiniti sve da ga dovede.

- On je jedan od najboljih igrača svijeta, svega nekoliko igrača posjeduje njegove kvalitete - rekao je Guardiola.

Times navodi da su preliminarni razgovori između Bayerna i Manchestera već obavljeni te da bi engleski napadač mogao na ljeto u bavarski klub, koji će ponuditi 25 milijuna eura plus bonuse.

Ključne riječi

Komentara 1

TO
tompa
15:32 10.03.2013.

Rooney je najbolji napadač na svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije