Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE SE DUGO ČEKALO

Mamić prozvao Keka, evo kako mu je slovenski trener odgovorio

Matjaž Kek
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/5
06.04.2018.
u 18:50

- Bojim li se da će dobiti tešku kaznu? Ne razmišljam o tome koliko će utakmica kazne dobiti Bradarić. Bio sam na, blizu, znam što se dogodilo - kazao je Kek

Zdravko Mamić na današnjoj konferenciji za medije prozvao je i trenera Rijeke Matjaža Keka.

- Kek nas je nedavno zajedno sa sucem Batinićem prevario na Rujevici, a sada baca mrlju na Dinamovu pobjedu nad Rijekom. Znali su da nemaju Župarića i Kvržića, pa su iscenirali da se ne igra utakmica. I onda njih dvojica igraju drugu utakmicu, a mi nemamo Soudanija - pričao je danas Mamić o Keku i Rijeci.

Nije se dugo čekalo na odgovor s Rujevice.

- Pa valjda smo svi u klubu, od predsjednika Miškovića nadalje, korektno i iskreno priznali zasluženost te Dinamove pobjede. To nitko nije činio spornim. Poznavajući gospodina Mamića i njegovu ljubav prema njegovom klubu, znam da on poštuje mene i moju ljubav prema mom klubu i to da štitim i uvijek ću štititi svoje igrače. Pa makar igrali s Dinamom u Maksimiru - poručio je Kek.

Osvrnuo se slovenski trener i na Filipa Bradarića koji je verbalno napao suca. 

- Bojim li se da će dobiti tešku kaznu? Ne razmišljam o tome koliko će utakmica kazne dobiti Bradarić. Bio sam na, blizu, znam što se dogodilo. I mislim da smo mi kao klub krivi što se Bradarić našao tamo nakon utakmice, a već je bio isključen.

Komentara 37

ED
europski dinamo
19:33 06.04.2018.

Ovaj izigrava gospodina ,a najveci je kmecavac. Uvedite više taj VAR samo kaj bu nakon nekog vremena i na BAR počeli kmecati.

DU
Dub1974
20:34 06.04.2018.

Uf, kako mu je oštro odgovorio,naslovi navlakuše,imate li zrno dostojanstva za pisanje.

DU
Deleted user
21:49 06.04.2018.

Dajte čkanak u prvi plan kako je Mamić razotkrio orjunaše i ogolio srpski klubić. Dinamo šampion. Ogolio je i vas iz večernjeg. Ljudi su stoka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije