Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAOLO ISKRENO

Maldini: Milan se ima pravo nadati naslovu, no Inter je favorit

Ronaldinho
Reuters
20.12.2009.
u 12:21

- Milanu nedostaje svježa "krv" i dugoročni planovi - komentar je legendarnog kapetana "rossonera", Paola Maldinija, na dvogodišnju sušu trofeja.

- U klubu se previše gleda na trenutačnu situaciju, a premalo na ono što budućnost donosi. Pogotovo je to bilo primjetno nakon osvajanja naslova u Ligi prvaka 2007. godine. Bili smo tada na krovu Europe i svijeta, ali smo bili i svjesni da nismo najjača momčad.

- Da je bilo želje za trajanjem tada je bilo izvrsno vrijeme za investirati u igrački kadar, naravno i za zadržavanje najistaknutijih pojedinaca u momčadi - dodaje Maldini, koji je cijelu igračku karijeru proveo na San Siru (1984.-2009.).

Ipak, legendarni kapetan smatra da momčad ima dovoljno snage da se vrati na staze osvajanja trofeja, premda kao prve favorite za naslov u prvenstvu vidi nogometaše Intera.

- Milan se ima pravo nadati naslovu, no Inter je bez sumnje veći favorit. Imaju prikladniju momčad za osvajanja naslova - zaključio je Maldini.

Da kojim slučajem jaki snježni nanosi nisu spriječili odigravanje utakmice između Fiorentine i Milana, brazilska zvijezda "rossonera", Ronaldinho, pao bi u nemilost trenera Leonarda i prosjedio tu utakmicu na klupi za pričuve.

Tvrdi to Sky Sport Italia pozivajući se na Leonardove riječi u najavi utakmice da je Ronaldinho pao u formi.

Ipak, pravi razlog sankcioniranju sunarodnjaka zapravo leži u činjenici da je 29-godišnji Ronaldinho ponovno pokleknuo pred starim navikama i "zaružio" po klubovima u talijanskom gradu mode daleko iza sata koji je označen za povratak kućama.

Očekuje se da će susret 17. kola Serije A između Fiorentine i Milana biti odigran 27. siječnja. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije