Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real na klupskom SP-u

Luka: Nisam opsjednut individualnim priznanjima, najvažnija je momčad

Modrić
Foto: Pixsell/Reuters
1/3
18.12.2018.
u 19:35

Unatoč teškim trenucima i problemima na putu, uvijek smo znali izaći iz njih. Spremni smo za ono što nas čeka, a ovu godinu, koja je bila savršena, želimo završiti na najbolji mogući način - rekao je Modrić

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić rekao je uoči polufinalne utakmice Svjetskog klupskog prvenstva između njegovog Real Madrida i Kashima Antlersa, koja će se igrati u srijedu u Abu Dhabiju, kako njegov klub prolazi kroz teške trenutke no da očekuje novi trofej.

- Ovo nam je veliki izazov. Naša momčad je puno puta pokazala kvalitetu i karakter. To je ono što nas krasi - rekao je 33-godišnji vezni igrač za internetsku stranicu Real Madrida.

>> Večernjakov nogometaš godine: Luka Modrić nema konkurencije

- Unatoč teškim trenucima i problemima na putu, uvijek smo znali izaći iz njih. Spremni smo za ono što nas čeka, a ovu godinu, koja je bila savršena, želimo završiti na najbolji mogući način - dodao je.

Španjolski klub u Emiratima brani naslov osvojen prošle godine kada je Modrić bio proglašen najboljim igračem turnira.

- S obzirom na to da smo tri puta zaredom osvojili Ligu prvaka to isto želimo napraviti i kada je riječ o Svjetskom klupskom prvenstvu. Za Real Madrid je uvijek bitno osvajati trofeje pa ovaj želimo podići treći put zaredom -  napomenula je 'desetka' kraljevskog kluba.

Real Madrid je osvajao ovo natjecanje 1960., 1998., 2002., 2014., 2016. i 2017. godine. 

Real Madrid ulazi u susret nakon neuvjerljivih predstava protiv dviju posljednjih momčadi španjolskog prvenstva, Huesce i Rayo Vallecana, koje je pobijedio s po 1-0 'kradući' vrijeme u posljednjim trenucima kada je prijetilo izjednačenje. Također je izgubio s 0-3 na svom terenu od moskovskog CSKA u Ligi prvaka upisavši najteži europski poraz na Santiago Bernabéu premda je već bio osigurao prolaz u osminu finala s prvog mjesta u skupini.

>> Luka Modrić: Zlatna lopta je kruna sjajne karijere

Modrić, proglašen najboljim nogometašem svijeta u 2018. godini, napominje kako ga ne zanima nova individualna nagrada već isključivo uspjeh Real Madrida.

- Za mene je uvijek najvažnije pomagati momčadi, i to na najbolji mogući način. Nisam opsjednut individualnim priznanjima. Najbitnije je da kao momčad odigramo dobro, suočimo se s ovim izazovom, te podignemo pehar - zaključio je Modrić iza kojega je 278 utakmica za Real Madrid.

Komentara 2

MI
miki84
20:03 18.12.2018.

Valjda te sramota za nezasluzene nagrade pa to kazes. To je uredu znaci imas obraza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije