Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPUŠTANJE I ZABAVA

Luka Modrić se pohvalio moćnom jurilicom Mate Rimca: 'Noćna vožnja!'

Marko Dimic/PIXSELL
19.08.2021.
u 22:57

Malo nakon objave fotografije dobio je više od 150.000 "lajkova" i više od tisuću komentara.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić na Instagram profilu objavio je fotografiju noćne vožnje Madridom - na Greyp biciklu Mate Rimca.

Nije trebao ništa previše reći, fotografija je govorila sve.

- Noćna vožnja - napisao je Modrić i dobio u kratkom vremenu više od 150.000 "lajkova" i više od tisuću komentara, većinom pozitivnih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)

 

 

Velika je to reklama za Greyp Bikes, sestrinsku firmu Rimac Automobila. Naravno, Mate Rimac vlasnik je jednoj i drugoj.

I ništa nije slučajno, još prije pet godina Rimac se okrenuo poznatim nogometašima kako bi promovirao seriju električnih bicikala. Pa su tako primjerak dobili Leo Messi, Cesc Fabregas i Gerard Pique.

No Modrić se zaljubio u njega, što ne čudi jer vozi i do 70 kilometara na sat, a baterija "drži" i do 120 kilometara. Jedina mana mu je težina od gotovo 50 kilograma, ali to je sitnica za ono što se njime dobiva.

>>> Luka Modrić je svijet za sebe

 

Komentara 6

LL
lijepa_li si
09:38 20.08.2021.

jedan od najuspješnijih hrvatskih sportaša vozi bicikl od jednog od najuspješnijih hrvatskih gospodarstvenika. dovoljan razlog za štres pojedinih persona!

KA
kajinx
17:55 20.08.2021.

Ja sam mislio sa Neverom!

Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
07:10 20.08.2021.

Kenj, kenj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije