Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZAK

L'Equipe: Lovro Majer mijenja klupsku destinaciju. Rennes je odlučio prodati hrvatskog nogometaša

Rotterdam: Susret Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija
Luka Stanzl/PIXSELL
30.06.2023.
u 14:21

Hrvatski playmaker trebao bi prema svemu sudeći otići u novi klub, novih poslodavaca sigurno neće manjkati

Ugledni francuski list L'Équipe  javlja da je Rennes spreman ovog ljeta prodati Jérémyja Doku (21) i Lovru Majera (25). Za prvog se zanimaju nekoliko klubova iz engleskog Premiershipa, dok još uvijek nije poznato gdje bi mogao otići hrvatski reprezentativac, ali od prije se zna kako su ga htjeli Newcastle, PSG, Arsenal te Manchester United. 

Kako je ranije ovog tjedna izvijestio novinar Mohamed Toubache-Ter, Liverpool je zainteresiran za belgijskog krilnog napadača Dokua. Francuski novinar rekao je da je interes kluba s Merseysidea za igrača bio vrlo intenzivan. L'Équipe  je sada potvrdio da postoji interes redsa za Belgijca, iako se imena ostalih klubova tek trebaju otkriti. 

Rennes traži 50 milijuna eura za igrača kojeg je kupio od Anderlechta za 25 milijuna eura još 2020. Hrvatski nogometaš Lovro Majer, prema pisanju L'Équipea nije uspio ponoviti sjajne igre iz sezone 2021./2022. Tada je upisao čak 11 golova i 12 asistencija u 49 nastupa, dok je ove sezone ostao na učinku od tri pogotka i sedam asistencija u ukupno 42 nastupa.

VEZANI ČLANCI:

Prema Transfermarktu vatreni vrijedi 20 milijuna eura, a ugovor ga za Rennes do lipnja 2027. godine. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije