Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDA RENNESA

Lovro Majer javio se poslije promašenog penala i poslao zagonetnu poruku hrvatskoj javnosti

UEFA Nations League Final - Croatia v Spain
Foto: Piroschka van de Wouw/REUTERS
1/6
21.06.2023.
u 13:01

Veznjak Rennesa nije bio precizan u lutriji kaznenih udaraca, Simon mu je nogom obranio penal

Lovro Majer jedan je od dvojice hrvatskih nogometaša koji je promašio kazneni udarac protiv Španjolske u finalu Lige nacija, osim njega, Bruno Petković također nije bio precizan. Veznjak Rennesa bio je utučen poslije poraza u finalu, ali osvajanje srebrne medalje svakako je veliki uspjeh. 

Par dana nakon nedjeljnog finala u Rotterdamu oglasio se Lovro Majer, koji je preko društvenih mreža javnosti poslao poruku svim navijačima:

- Man is the master of his own fate. (Čovjek je gospodar svoje sudbine.) Hvala svim navijačima na fenomenalnoj atmosferi i podršci te nezaboravnom iskustvu - napisao je vatreni uz fotografiju na kojoj namješta loptu na bijelu točku. 

VEZANI ČLANCI:

Među prvima je objavu komentirao njegov reprezentativni suigrač Mislav Oršić, dao mu podršku i napisao: ‘Glavu gore‘ uz emotikon srca. Majerov udarac obranio je Unai Simon, nogom je odbio njegov udarac i donio veselje Španjolcima. 

Komentara 11

DM
drazen.muhvic
13:53 21.06.2023.

Gdje je ta zagonetna poruka?

MI
Mikis
14:44 21.06.2023.

promaseni jedanajsterac je kada fulas cijeli gol. mayer nista nije promasio, nego je spanjolski golman bio bolji ili imao vise srece. eh cekam dan kad ce i u vas umjetna inteligencija raditi vas posao , a vi na ulicu kao i ekipa iz njemackog tabloida bild

FR
fraca
14:09 21.06.2023.

Lovro ne lupetaj. Bez sreće nema ništa. Glavu gore, idemo dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije