Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEF SAVEZA

Kustić o slučaju Livaja: Igrice očito postoje nekima kojima ne odgovara što mi radimo zadnjih godina

Zagreb: Konferencija predsjednika HNS-a Marijana Kusti?a
Luka Stanzl/PIXSELL
08.06.2023.
u 20:47

'Naravno da sam dobio informaciju, imao sam operativni zahvat u Zagrebu pa nisam bio u Rijeci, čuo sam se kad je donio odluku, čuo sam se s njim, dao sam mu podršku, on se zahvalio, naravno, poštujem njegovu odluku'

Predsjednik HNS-a Marijan Kustić prokomentirao je nedavni incident na Rujevici koji se dogodio tijekom treninga. Marko Livaja verbalno se 'zakačio' s gledateljima i nakon toga odlučio je napustiti vatrene. Napadač Hajduka rekao je kako ne želi remetiti mir momčadi i kako nije spreman igrati na final fouru Lige nacija u Nizozemskoj.

- Naravno da sam dobio informaciju, imao sam operativni zahvat u Zagrebu pa nisam bio u Rijeci, čuo sam se kad je donio odluku, čuo sam se s njim, dao sam mu podršku, on se zahvalio, naravno, poštujem njegovu odluku. Mislim da ste i vi sami vidjeli da smo u Savezu napravili sve, u Savezu postoji glasnogovornik koji to komunicira, on je upravo vama dao izjavu i osudio napad - izjavio je Kustić za Dnevnik Nove TV

- Mi jedno napravili jedno zajedničko priopćenje, nije kasno, vama isto nije bio problem doći do te informacije. Ja moram naglasiti jednu stvar, svlačionica, igrači i trener, glavni je Zlatko Dalić i oni su meni dali tu informaciju. Mi smo reagirali na vrijeme. 'Dali smo podršku i stojimo uz to, konkretno je mislio o neki stvarima da je nešto bilo kako je bilo, osuđujemo prozivke hrvatskih reprezentativaca, Hrvatska je iznad svega, igrice očito postoje nekima kojima ne dogovara što mi radimo u zadnjih godina. Ja apeliram na to da damo mir našim igračima i izborniku da pripreme naše igrače, dobra je atmosfera. - zaključio je Kustić i kratko se osvrnuo na novi stadion Dinama. 

VEZANI ČLANCI:

- Imam informaciju da u trokutu Vlade, Grada i Crkve da se krene u izgradnju novog stadiona gdje je sada Maksimir'. 

Komentara 13

Avatar Cornelius
Cornelius
22:10 08.06.2023.

A da taj Kustić proba objasniti lijaji zašto su ga vrijeđali pojedinci? Jel zbog civiliziranog izražavanja ili pak zbog njegovog kontinuiranog višegodišnjeg nekulturnog ponašanja, vrijeđanja i napadanja svih koji nisu iz njegovog plemena, njegovih gena?

NO
Nordik
22:05 08.06.2023.

Koju kaznu je dobio Livaja za pjesme iz megafona?

EJ
ejStef
23:11 08.06.2023.

Tipično Hajdukovski ponašanje - pale stolice, vrijeđaju i provociraju, a kada netko reagira onda drvlje i kamenje po njemu. Ljudi reagiraju protiv očitih dvostrukih kriterija, a ne zato jer ne vole Livaju... Kustić se samo uklopio u taj obrazac, favoriziranje Hajduka i napade na bilo koga tko se usudi suprostaviti takvom tretmanu. Kao da je Hajduk Možemo, a Livaja neki istaknuti aktivist...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije