Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRAO U NBA

Košarkaš priznao stravično ubojstvo: Djevojku je ugušio HDMI kablom

Zagreb: Susret Dinama i Splita u 17. kolu HT Premijer lige
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
20.12.2023.
u 12:06

Djevojka košarkaša Chancea Comanchea je, prema njegovim navodima, u prošlosti imala problema s ubijenom Marayne Rodgers. Žrtva je posljednji put viđena s parom u Las Vegasu, a njeno je tijelo pronađeno u pustinji savezne države Nevade

Američki košarkaš Chance Comanche (27) saslušan je pred američkim sudom gdje je priznao ubojstvo Marayne Rodgers (23). Njeno je tijelo pronađeno u pustinji u saveznoj državi Nevadi. Posljednji je put viđena u Las Vegasu, u društvu košarkaša i njegove partnerice Sakari Harnden, također osumnjičene u slučaju.

FBI-ju je Comanche rekao da su njegova partnerica i ubijena Rodgers imali povijest problema. Ubojstvo su planirali nekoliko mjeseci. Također, naveo je neke stravične detalje ubojstva, poput onoga da ju je oko deset sekundi gušio HDMI kablom. Naveo je kako mu je partnerica pomagala.

VEZANI ČLANCI:

Navodi da su potom automobilom tražili mjesto gdje mogu ostaviti tijelo, a naposljetku su odlučili ostaviti je u pustinji. Također, u istrazi je otkriveno da su pokušali nagovoriti i treću osobu da sudjeluje u ubojstvu. Prema SMS porukama osobi su nudili tri tisuće dolara, no odbila je.

VIDEO Ibrahimovićev sin teško se razbolio, a Zlatan je pobjegao iz bolnice: 'Kao da su mi iščupali srce'

.
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
17:30 20.12.2023.

Nominativ ( tko -što): kabel. Instrumental( s kim ,čim) : kabelom.

DU
Deleted user
13:21 20.12.2023.

HDMI-om. Znači, nije VGA, RCA, DVI, Thunderbolt ili USB-C-om.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije