Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U dobroj formi

Kinezi za hrvatskog reprezentativca nude 50 milijuna eura?

Marcelo Brozović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
22.12.2016.
u 15:47

Brozović je potpisao novi ugovor s Interom i igra u prvoj momčadi. No crno-plavi nadaju se kako bi Marcela mogli prodati ako stigne primamljiva ponuda. Nije tajna da se za hrvatskog reprezentativca zanima Chelsea, ali i kineski Tianjin Quanjian

Marcelo Brozović na radaru je kineskih klubova. Zadnjih nekoliko tjedana pisalo se kako su Kinezi zainteresirani za Marija Mandžukića, a sada je isplivalo ime još jednog hrvatskog reprezentativca.

Brozović je potpisao novi ugovor s Interom i igra u prvoj momčadi.

No crno-plavi se nadaju kako bi Marcela mogli prodati ako stigne primamljiva ponuda. Nije tajna da se za hrvatskog reprezentativca zanima Chelsea, ali i kineski Tianjin Quanjian.

Trener Fabio Cannavaro navodno je za Brozovića spreman izdvojiti 50 milijuna eura! Marcelo bi sigurno imao više od 2,5 milijuna eura godišnje, kolika mu je plaća u Interu.

Komentara 1

ED
europski dinamo
15:57 22.12.2016.

Ma ne....tko bi ista dao za Brozovica??? On je prodan u Inter samo zato kaj su si Barisic i Moratti dobri. Jesam u pravu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije