Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVO LICE HRVATSKE

Kauboji odahnuli nakon ključne pobjede, Marić otkrio zbog koga mu je duša naročito puna

Hrvatska rukometna reprezentacija
Foto: https://www.instagram.com/hrs_insta/?hl=hr
1/6
19.01.2021.
u 21:22

- Odigrali smo jednu jako dobru utakmicu u pravome trenutku kada nam je bilo potrebno, bili smo prava Hrvatska, Nadam se da sada idemo prema gore - rekao je čuvar hrvatske mreže, koji je protiv Katar obranio sva četiri sedmerca.

Hrvatska rukometna reprezentacija položila je dosad najteži ispit i u nastavak natjecanja će s prve pozicije. Nije bilo lako, trebalo je tu uložiti puno truda protiv neugodnog Katara, ali na kraju je upisana važna 26:24 pobjeda. 

Trijumf nam je donio i povoljnu poziciju što se tiče borbe za četvrtfinale na Svjetskom prvenstvu u Egiptu, u drugu dionicu ćemo uz tri boda, dok nas najteži ispit očekuje protiv Danske. No, o tome kada već dođe na red...

- Čestitam suigračima na odličnoj borbi, ovo je 'ona' Hrvatska. Eto, napokon smo se 'odčepili'. Odigrali smo jako dobro, muški, a oni vrlo strpljivo. Ipak, ne može se protiv nas samo uz strpljenje. 

Jasno, cilj nam je sada ući u četvrtfinale, nije bitno s koje pozicije - kazao je po svršetku utakmice Zlatko Horvat, na čije se riječi nadovezao večeras izvanredni Marin Šego.

- Odigrali smo jednu jako dobru utakmicu u pravome trenutku kada nam je bilo potrebno, bili smo prava Hrvatska. Nadam se da sada idemo prema gore - rekao je čuvar hrvatske mreže, koji je protiv Katar obranio sva četiri sedmerca.

>> Pogledajte razgovor sa Silvijem Ivandijom

Marino Marić svemu tome je dodao:

- Iza nas je vrlo tvrda utakmica, cijelo vrijeme je bila izjednačena. Dobro je što smo stalno vodili, to je bilo jako dobro psihološki. Ali neka, neka se brusi karakter u stresnim trenucima. Naravno, da bi bilo ljepše da smo se ranije odlijepili, na plus deset, ali to je sport.

Imali smo danas iza sebe odlične vratare, ali i obrana je bila vrhunska, pokretljiva, borbena. Kompliment mladim igračima, dali su sve od sebe. Duša mi je zbog njih puna. Moramo ozbiljno shvatiti Bahrein i Argentinu, ne smije nam se ponoviti Japan. Uspijemo li, onda je sve moguće, onda kreće rukometno ludilo - kazao je.

Komentara 1

IJ
istina___jako_boli
07:57 20.01.2021.

Znaci , da golman nije obranio 4 sedmerca, Hrvatska bi izgubila sa dva gola razlike. Jbg, matematika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije