Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPECIJALNI PROGRAM

Razbili smo sve u studiju! 'Brazil plače, tako je to kad se podcjenjuje Hrvatska!'

09.12.2022.
u 19:02

U našoj redakciji sve se treslo tijekom utakmice, ali uspjeli smo pribrati naše goste i ekipu u studiju, uključite se u live prijenos.

Hrvatska i Brazil odigrali su u Dohi spektakl u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva, a Hrvatska se nakon penala plasirala u polufinale. U studiju Večernjeg lista u tijeku je specijalna SP emisija u kojoj kao i tijekom čitavog turnira analiziramo Hrvatsku, Dalića i igrače te komentiramo prve reakcije iz Katara te analize svjetskih stručnjaka.  U našoj redakciji sve se treslo tijekom utakmice, ali uspjeli smo pribrati naše goste i ekipu u studiju, uključite se u live prijenos iz studija Večernji TV-a.

- Ovo je čudo. Vratit se na ovakav način, u ovakvoj utakmici, protiv ovakvog protivnika. Kad smo uspjeli zaustaviti Brazil, uz ovu energiju koju prizivam cijeli turnir, očaran sam - kazao je Željko Janković. 

- Prije svega čestitke cijeloj reprezentaciji. Kad dobijete jedan ovakav Brazil onda je jasno da možemo otići do samog kraja. Ovu utakmicu je dobila momčad, to je jasno - kazao je Krunoslav Rendulić. 

Petkovićev pogodak? 

- To je ono što smo Kruno i ja komentirali cijelu utakmicu, da imaju problema s povratnom trkom, kad se razigraju prema naprijed, toliko pate nazad. Oni su u tome tanki. Tolika je razlika između njihove kvantitete rješenja prema naprijed u odnosu na ono što se iza događa. Drago mi je što smo ih izbacili jer su se počeli odnositi podcjenjivački prema protivniku i prema nogometu - kaže Janković. 

- Svi su bili fascinantni, no ako Gvardiol ostane na ovom nivou, ja mislim da je on legitimni kandidat za zlatnu loptu u sljedećim godinama - zaključio je Rendulić. 

Je li ovo jača momčad od one iz Rusije? 

- Iz ovoga može izaći samo momčad koja je mentalno snažna. Nisu nas nadigrali. Vidjelo se da nas mogu probiti jedino na način na koji su to i napravili - kaže Janković. 

1/45

Komentara 4

Avatar Slatkica
Slatkica
21:30 09.12.2022.

ne znam odkud vam ideja da su Brazilci podcjenjivali Hrvatsku, jer svojom igrom su pokazali da ju itekako respektiraju...čak ni Neymar koji obično najviše voli provocirati suparničke igrače, uopće se nije bahatio niti je glumatao ona svoja uobičajena bacanja po terenu

PI
piqua
16:30 10.12.2022.

Očito niste gledali detaljno cijelu utakmicu..simulirao je samo nešto manje nego inače..a i znamo tko je sudio,pa ne treba vise komentirati..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije