Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
visoke tenzije

Kaos u svlačionici Dinama: Igrači se sukobili s Mamićem!

28.04.2015., stadion Maksimir, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 31. kolo, GNK Dinamo - NK Osijek. Junior Fernandes, Nikola Matas. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
30.04.2015.
u 10:37

- Ademija sam zamijenio zbog nervoze, stalno je prigovarao sucu i strahovao sam da ne napravi nekakvu glupost - pojasnio je Mamić

Kapetan Arijan Ademi i Junior Fernandes "ukrali" su novinski prostor Anti Ćoriću, Marku Pjaci, Angelu Henriquezu... Naime, umjesto da se piše o izvrsnoj igri trojice mladića na čijim je krilima Dinamo i došao do 3:0 (1:0) pobjede nad Osijekom, u prvi plan izbila je nedisciplina i nedopustivo ponašanje dvojice nogometaša koje je trener Zoran Mamić zamijenio u 31. minuti (Ademi) te u poluvremenu (Fernandes).

Nedopustivo bacanje dresa

- Ademija sam zamijenio zbog nervoze, stalno je prigovarao sucu i strahovao sam da ne napravi nekakvu glupost - pojasnio je Mamić tu zamjenu.

A kapetan Ademi prilikom zamjene nije reagirao kapetanski. Štoviše, ljutito je prošao kraj Mamića, skinuo dres i bacio ga na sjedalicu! Nedopustivo je takvo ponašanje, dres je svetinja i nitko nema pravo na taj način blatiti klub u kojem igra i k tome odlično zarađuje. Doznali smo da je i u svlačionici bilo verbalnog sukoba između Ademija i Mamića, padale su teške riječi... Ademi je nervozan već dulje vrijeme, ovo je bila samo kulminacija i dojma smo da je trener dobro reagirao, iako Ademijevi "odvjetnici" ističu da je Mamić trebao pričekati poluvrijeme da ga zamijeni, jer je ovo bilo podcjenjivački. Ne slažemo se, jer tko zna bi li Ademi dočekao kraj poluvremena u kojem se najviše bavio svađom sa sucem.

Fernandes se zafrkava

A Fernandesa je, pak, Mamić zamijenio zbog neozbiljnosti i neodgovornosti, njegova nonšalancija doista već iritira. Čileanac se ovoga proljeća čak i ne igra nogometa, nego se jednostavno - zafrkava! Sve dok mu netko od suigrača ne opali pljusku na terenu, jer samo je to i zaslužio svojim neodgovornim odnosom prema igri i suigračima.

I on je bio ljutit (!?) u svlačionici, bacao je kopačke dok mu je Mamić u poluvremenu govorio da to nije dječja igra, da je ovdje sjajno plaćen i da mora profesionalno obavljati svoj posao u svakoj utakmici. Ademi i Fernandes su, usput, otišli sa stadiona prije kraja utakmice...

Pa iako je nakon utakmice najavljivao mogućnost kažnjavanja neposlušnog dvojca, drugo jutro sve je izglađeno. Uoči jutarnjeg treninga, naime, trener je održao sastanak s igračima, rekavši da je svima to posljednja opomena! Odvojeno je razgovarao s Ademijem i Fernandesom, sve je završilo u pomirbenom tonu. Na Mamićeve primjedbe, spomenuti su igrači odgovorili u stilu "neću više nikad"! Vidjet ćemo već na dolazećim utakmicama hoće li to doista biti tako, ili će trener morati početi kažnjavati nedisciplinu, kako bi zadržao mir u momčadi.

>>Nezadovoljni Mamić opet udario na igrače: Evo zašto ih je vadio u prvom dijelu!

>>Evo kako izgleda jedan dan Dinamova igrača!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije