Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajna treninga

Evo kako izgleda jedan dan Dinamova igrača!

Dinamo
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
29.04.2015.
u 17:41

Pomoćni trener modrih Damir Krznar ispričao je za Goal kako izgleda dan nogometaša modrih na pripremama.

Dok Dinamo priprema proslavu desetog uzastopnog naslova prvaka, Goal otkriva kako izgleda jedan dan Pjace, Ćorića, Soudanija. Fernandesa i ostalih u plavoj svlačionici...

Kod treninga Dinamovih nogometaša razlikuje se natjecateljski i pripremni period. U natjecateljskom dijelu je najbitnija kontroliranija prehrana, kontrolirani odmor i, naravno, kontrolirani trening. Pomoćni trener modrih Damir Krznar ispričao je za Goal kako izgleda dan nogometaša modrih na pripremama.

"Bude se između 7.30 i 8, pa doručkuju, jutarnji trening je oko 10 sati i traje sat i pol do dva sata. Pola sata prije ili nakon treninga igrači rade na individualnim korekcijama. Radimo trening u realnom vremenu, odmah dobivamo rezultate na računalu, pa ako nismo zadovoljni, neki igrači rade još pola sata, 15 minuta nakon treninga".

"Pola sata, sat nakon treninga je ručak. Pa popodnevni odmor, koji je jako bitan. Od igrača tražimo barem sat vremena do sat i pol odmora. Spavanje preko dana je jako bitno za bržu regeneraciju.

"Popodnevni trening je sličan, ali nemamo individualne korekcije. Ujutro je kondicijski dio treninga, a ovaj popodnevni je tehničko taktički-trening. On je na rasporedu oko 17, 18 sati. U 20 je večera i potom su slobodni do 23 pa na spavanje."

"Kroz pripreme se odrađuju fiziologija, tehnika i taktika. U prvom dijelu dana dominira fiziologija, a u drugom taktika."

A cijeli članak o tome kako izgleda dan Dinamova igrača, pročitajte na portalu Goal.com.

>>U bečku Austriju ne ide Zoki Mamić već Ogi Vukojević

Komentara 2

PU
pulizg
19:56 29.04.2015.

fakat im je tesko za cca 150 000 kn mjesecno!!!

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
10:48 30.04.2015.

a teretana, plivanje i psihološki trening ili razgovor pa motivacija puno tog fali na pripremama !!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije