Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČAN MARKETING

Kakva ideja! Messijev sponzor poslao pivo svim golmanima kojima je zabio

Twitter
25.12.2020.
u 17:57

Messi je svakome vrataru poslao onoliko boca piva koliko im je dao golova, a rekorder je bivši vratar Valencije Brazilac Diego Alves, koji je za Božić dobio čak 21 bocu piva. Do njega je odmah bivši čuvar mreže Reala Iker Casillas sa 17

Lionel Messi imao je najposebniji božićni poklon, uz suradnju svojeg sponzora Budweisera poslao je pivo svakom vrataru kojem je zabio barem jedan od ukupno 644 gola u dresu Barcelone

Barcelona je prije dva dana slavila na gostovanju kod Valladolida s 3-0, a jedan pogodak je postigao i Messi, te je time pretekao Pelea i sa 644 gola zasjeo na tron ljestvice strijelaca u dresu jednog kluba. 

Messi je svakome vrataru poslao onoliko boca piva koliko im je dao golova, a rekorder je bivši vratar Valencije Brazilac Diego Alves, koji je za Božić dobio čak 21 bocu piva. Do njega je odmah bivši čuvar mreže Reala Iker Casillas sa 17.  

Među primateljima je bio i talijanski vratar Gianluigi Buffon, koji je dobio svega dvije boce, a na posljednjem meču Lige prvaka Barcelona-Juventus je sačuvao mrežu netaknutom.

"Leo je postigao izuzetan rekord, a da bi ga ukrotili, trebali bi promijeniti nogometna pravila", kazao je vratar Juvea. 

Na svakoj boci je inače i redni broj Messijeva gola.  

Ključne riječi

Komentara 2

HR
hr76
18:57 26.12.2020.

Cirkus! Pa polupao bih sve do zadnje boce da sam jedan od golmana. Messi jest najveći nogometaš svih vremena, ali Cronaldo je ipak gospodin čovjek za njega!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije