Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glasovi za najbolje

Ronaldo dao glas Messiju, ali ovaj nije uzvratio. Kome su glasove dali Modrić, Dalić, Štimac?

Champions League - Group G - FC Barcelona v Juventus
ALBERT GEA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
18.12.2020.
u 09:08

Lewandowski je pak na prvo mjesto uvrstio klupskog suigrača Thiaga Alcantaru, na drugo Neymara, a na treće mjesto Belgijanca Kevina De Bruynea

Nakon što smo u jučerašnjem izboru za najbolje "The Best" saznali tko su dobitnici nagrada, objavljeni su i rezultati glasovanja kapetana, izbornika, novinara i navijača reprezentacija u izboru za najboljeg nogometaša svijeta. Podsjetimo, slavio je Bayernov napadač Robert Lewandowski s 52 boda ispred Cristiana Ronalda (38 bodova) i Lionela Messija (35 bodova).

FIFA je objavila kako je tko glasovao, a primjerice kapetan argentinske reprezentacije Messi je za najboljeg nogometaša godine izabrao Brazilca Neymara. Na drugo mjesto je uvrstio Francuza Kyliana Mbappea, dok je Lewandowskog uvrstio na treće mjesto. Zanimljivo, Messi je u potpunosti ignorirao Cristiana Ronalda.

A Ronaldo je na prvo mjesto uvrstio Lewandowskog ispred Messija i Mbappea, dok je naš Luka Modrić najboljim proglasio Lewandowskog ispred klupskog suigrača Sergia Ramosa i napadača Liverpoola Mohameda Salaha.

Lewandowski je pak na prvo mjesto uvrstio klupskog suigrača Thiaga Alcantaru, na drugo Neymara, a na treće mjesto Belgijanca Kevina De Bruynea.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić najviše glasova dodijelio je poljskom napadaču, na drugo mjesto je uvrstio Mohameda Salaha, a treći je Kylian Mbappe. Izbornik Indije te bivši izbornik vatrenih Igor Štimac glasove je dodijelio Maneu, Salahu i van Dijku.

Glasove možete pogledati OVDJE.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije