Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNI UZ DRUGE

EKSKLUZIVNO Ivan Rakitić poslao poruku hrvatskim junakinjama, sigurni smo da će pasti koja suza

Ivan Rakitić
Foto: Screenshot
1/10
24.12.2020.
u 21:05

Hrvatski nogometni velikan rado se odazvao molbi Večernjeg lista da još jedanput pokušamo obradovati i razveseliti naše brončane rukometašice

Znate kako to već kažu: šećer dolazi na kraju.

A da ne izostane, ovoga se puta pobrinula i redakcija Večernjeg lista. Naime, nakon što je u utorak Dora Krsnik u Večernjakovu studiju poželjela čuti Ivana Rakitića, našeg proslavljenoga nogometaša, umiješali smo malo svoje prste kako joj ta velika želja ne bi ostala neispunjena.

- Stizale su mnoge poruke... I Duvnjak i Modrić i drugi su čestitali, ali eto, nije stigla poruka Ivana Rakitića. Nadam se da će vidjeti ovo - rekla nam je u utorak beskrajno simpatična Dora, koja je u sljedećoj rečenici priznala:

- Izvan rukometa sam jako društvena. Obožavam se družiti, volim jako nogomet, najdraža mi je stvar pogledati nogometnu utakmicu s društvom. Navijam za Barcelonu, od naših nogometaša mi je najdraži Ivan Rakitić, a od stranih ipak Leo Messi.

Pa, draga Dora, hvala još jedanput tebi i tvojim djevojkama što ste nas toliko veselile posljednjih dana, nadamo se da ćeš biti među prvima koja će ovo vidjeti. Još jednom, hvala vam djevojke na bronci i želimo vam svako dobro!

 - Drage cure, posebno Dora, prije svega vam šaljem čestitke. Nemam druge riječi, fantastično je to što ste postigle i uvjeren sam da je to samo početak velikoga rušenja, rekao bih na taj način.

Zahvaljujem vam na svemu što ste još jedanput pokazale cijelom svijetu tko je i što je Hrvatska, uvjeren sam da je doček, nažalost, bio malo kratak. Ova situacija ne može nam dati više mogućnost, ali iz Seville vam šaljem velik pozdrav. 

Još jedanput vam upućujem iskrene čestitke, gledali smo puno utakmica iz našeg doma, navijali za vas, bodrili vas, svi znate koliko obožavam rukomet.

Još jednom vam želim sve najbolje, a tebi Dora upućujem poseban poziv u Sevillu. Nisam više u Barceloni, ali uvjeren sam da ima mogućnosti da zavoliš i Sevillu, da budeš tu kada budeš imala priliku. Naravno, i sve cure koje budu mogle doći. Čestitam od srca, sretna vam Badnja večer, čuvajte se, sretan Božić svima - poručio je Raketa u videu na kojem mu od srca zahvaljujemo.

>>> Pogledajte još jedanput gostovanje Dore Krsnik u Večernjakovu podcastu

 

Komentara 7

PA
Paket
21:17 24.12.2020.

Lijepo je vidjet kad se sportaši podržavaju

RO
roland
22:35 24.12.2020.

Rakitić znao posao! Znao igrati i kuži koliko Dori znači podrška!

IK
Ikinobrdo
13:36 26.12.2020.

Bravo. Ivane Veliki čovjek i igračina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije