Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMA SE SPEKTAKL

Kakav vikend na Otoku! Jedan bod odlučuje prvaka Premier League, Guardiola optimističan

Premier League - Manchester City v Newcastle United
Foto: Phil Noble/REUTERS
1/4
21.05.2022.
u 13:30

- Učinit ćemo sve da ovog vikenda osvojimo bodove protiv Cityja, ali primarno zbog mog trenutnog kluba i naših navijača. Ako će to pomoći Liverpoolu da dođe do naslova, to će biti fantastično. Ipak sam proveo puno godina tamo, rekao je Gerrard.

Pep Guardiola Steven Gerrard najavili su odlučujući susret koji će Manchester City igrati na svom Etihadu protiv Aston Ville. 

'Građani' uoči zadnjeg kola imaju bod prednosti ispred drugoplasiranog Liverpoola, te im je za potvrdu naslova potrebna pobjeda kako bi sigurno došli do obrane naslova. City može do naslova i u slučaju da momčad Jurgena Kloppa ne dođe do pobjede na Anfieldu protiv Wolverhamptona.

- Rekao sam svojim igračima da se fokusiraju samo na utakmicu, da ne razmišljaju o ničemu više. Imam osjećaj da će naši navijači napraviti fantastičnu atmosferu. Nisam nervozan uopće, klub nije bio puno puta u ovakvim situacijama, rekao je Guardiola. 

- Rekao sam prije mjesec dana da trebamo više od 90 bodova, ako želimo do naslova. U zadnjih 51 utakmicu, Liverpool je izgubio samo jednom. Kada se suočavaš s takvim protivnikom, onda je bitna i zadnja utakmica, moraš ju dobiti.

Soccer Football - Premier League - West Ham United v Manchester City - London Stadium, London, Britain - May 15, 2022 West Ham United's Declan Rice in action with Manchester City's Joao Cancelo Action Images via Reuters/Matthew Childs EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details. Photo: Matthew Childs/REUTERS
Foto: Matthew Childs/REUTERS

Za ključnu utakmicu sezone, Pep će na raspolaganju imati neke od ključnih igrača, vraćaju mu se Kyle Walker John Stones, ali sve je izvjesnije da neće moći računati na Rubena Diasa

Utakmica Cityja i Aston Ville bit će zanimljiva i iz razloga što na klupi kluba iz Birminghama sjedi legendarni igrač Redsa, Steven Gerrard:

- Učinit ćemo sve da ovog vikenda osvojimo bodove protiv Cityja, ali primarno zbog mog trenutnog kluba i naših navijača. Ako će to pomoći Liverpoolu da dođe do naslova, to će biti fantastično. Ipak sam proveo puno godina tamo, rekao je Gerrard.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije