Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Erling Haaland

Norveško čudo od djeteta na darove potrošilo pola milijuna eura: Evo što je sve kupio

Erling Braut Haland
Foto: Press Association/PIXSELL
1/2
20.05.2022.
u 14:34

Njemački list Bild je objavio kako je mladi Norvežanin svakom od svoja 33 suigrača i člana stručnog stožera dao luksuzan sat vrijedan čak 15.000 eura

Norveški napadač Erling Haaland (21) podijelio je desetke skupih satova suigračima i klupskom osoblju kao oproštajne darove na odlasku iz Borussije Dortmund u Manchester City.

Njemački list Bild je objavio kako je mladi Norvežanin svakom od svoja 33 suigrača i člana stručnog stožera dao luksuzan sat vrijedan čak 15.000 eura.

Haaland nije zaboravio niti ostalo osoblje kluba, kuhare, fizioterapeute, liječnike... je nagradio satovima vrijednim oko 7.000 eura po komadu.

Bild navodi kako su oproštajni darovi Haalanda stajalo oko pola milijuna eura.

"Bila mi je čast nositi ovaj dres. U Borussiji Dortmund imali smo nezaboravne trenutke, upoznali smo posebne ljude, a da ne govorimo o navijačima koji su uvijek bili dvanaesti igrač na terenu. 'Žuti zid' je zaista nevjerovatan. Nikada neću zaboraviti ove stvari. Hvala svima," poručio je Haland.

Norveški napadač će karijeru nastaviti u Manchester Cityju gdje bi navodno u idućih pet godina trebao zarađivati čak 30 milijuna eura po sezoni.

>> Navijači skinuli nogometaše Dinama:

Ključne riječi

Komentara 1

FI
fifmar
15:06 20.05.2022.

Iživljavanje podijelio onima koji imaju i previše u biti nije vrijedno komentara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije