Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERSHIP spektakl

Liverpool porazio Southampton! Odluka o prvaku Engleske u zadnjem kolu

Jurgen Klopp File Photo
Foto: John Walton/Press Association/PIXSELL
1/2
17.05.2022.
u 23:33

U posljednjem kolu u nedjelju 22. svibnja "Građani" će kod kuće igrati protiv Aston Ville, a Liverpool protiv Wolverhamptona. U slučaju istog broja bodova odlučivat će gol razlika

U posljednjem susretu 37. kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool je na gostovanju pobijedio Southampton sa 2-1 i kolo prije kraja smanjio zaostatak za vodećim Manchester Cityjem na jedan bod.

Uoči posljednjih 90 minuta ove sezone Manchester City ima 90, a Liverpool 89 bodova.

U posljednjem kolu u nedjelju 22. svibnja "Građani" će kod kuće igrati protiv Aston Ville, a Liverpool protiv Wolverhamptona. U slučaju istog broja bodova odlučivat će gol razlika.

Juergen Klopp je odmarao čak devetoricu igrača koji su u subotu u finalu FA kupa pobijedili Chelsea, a dvoboj protiv Southamptona nije počeo dobro za goste.

"Sveci" su povelio već u 13. minuti golom Nathana Redmond. Gosti su 14 minuti kasnije izjednačili, a pogodak je postigao Takumi Minamino koji je prošlu sezonu proveo na posudbi upravo u redovima Southamptona.

Pogodak odluke zabio je Joel Matip u 67. minuti nakon ubačaja iz kornera.

Bila je to deveta pobjeda Liverpoola u posljednjih deset međusobnih susreta. Southampton je ostao na 15. mjestu sa 40 bodova.

>> Policija pred Cibonom:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije