Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon šest sezona

Ronaldo na ljeto napušta Real!

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
11.05.2016.
u 14:47

Ronaldo je ove sezone u dresu Reala postigao 33 pogotka, a ugovor s kraljevskim klubom ima do 2018. godine.

Cristiano Ronaldo pred vratima je Paris Saint-Germaina.

Francuski mediji pišu, a engleski tabloid The Sun prenosi, da je Jorge Mendes, agent Realove zvijezde, već sve dogovorio s Parižanima, a na Portugalcu je samo da odluči hoće li Madrid zamijeniti Parizom.

PSG je u potrazi za novim simbolom kluba, a nakon mogućeg odlaska Zlatana Ibrahimovića, čini se kako je 31-godišnji napadač prioritet.

Ronaldo je ove sezone u dresu Reala postigao 33 pogotka, a ugovor s kraljevskim klubom ima do 2018. godine.

No nije samo Ronaldo na popisu želja Parižana, tu su i dvojac iz Atletica trener Diego Simeone i golman Jan Oblak, koji bi PSG-u trebali osigurati europski trofej.

>> Suarez je najučinkovitiji napadač, a Ronaldo bombardira

 

Komentara 2

CU
cungalunga
15:14 11.05.2016.

Volim Real kao mamu svoju, a možda nije loše da ga utopimo za neke pare još dok vrijedi nešto? To je dobar potez da, a ne da se sa 35 banki ljuti zato jer nije loptu dobio...Diva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije