Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Đorđević se prisjeća

Izbornik Srbije: 1988. zamalo sam se potukao s Draženom Petrovićem

Saša Đorđević
Foto: FIBA
05.09.2014.
u 17:05

– Dražen je sigurno jedan od trojice najboljih košarkaša svih vremena s ovih prostora i bilo mi je jako teško, dva sata sam plakao

Izbornik košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević u razgovoru za francuski L'equipe prisjetio se sukoba s Draženom Petrovićem iz 1988. godine. Njih su se dvojica ''zakačila'' nakon utakmice između Partizana i Cibone.

– Bio je ljutit što je utakmicu završio na klupi zbog pet prekršaja, iako je Cibona pobijedila. Nakon utakmice došao je do mene i urlao, prijetio mi je da nikad neću igrati za reprezentaciju Jugoslavije. Ja sam počeo psovati i zamalo smo se potukli – prisjeća se Đorđević i dodaje:

– Bilo je to prije EP-a 1989. godine i ja nisam bio na popisu Dušana Ivkovića iako imamo članak iz novina gdje je tri dana prije rekao da sam najbolji razigravač u državi. Je li Dražen izvršio pritisak? Nikad to neću saznati. Dražen je sigurno jedan od trojice najboljih košarkaša svih vremena s ovih prostora i bilo mi je jako teško, dva sata sam plakao – završio je Đorđević.

>>Biserka i Aco posudili 2,3 mil. kuna: I Dražen bi htio da to napravimo

Komentara 68

Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
17:32 05.09.2014.

Dražen Petrović je najbolji europski košarkaš svih vremena, a ne među najbolja tri s ovih prostora.

CF
cro-fighter88
17:33 05.09.2014.

Dražen je bio košarkaška i ljudska veličina i okanite ga se vise

IB
ibrinajaruga
17:24 05.09.2014.

lovačka priča nebeskog opančara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije