Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juan Carlos Osorio

Izbornik Meksika ljutit na Hrvatsku: 'Moramo se osigurati da se to ne događa'

Luka Modrić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/6
26.03.2018.
u 11:28

Mislim da organizatori ovakvih utakmica moraju ubuduće nešto napraviti s time u vezi

Hrvatska nogometna reprezentacija u noći s utorka na srijedu u 4 sata ujutro po našem vremenu igra prijateljsku utakmicu protiv Meksika.

Izbornik Dalić odlučio je zaigrati bez Luke Modrića, Marija Mandžukića, Ivana Perišića, Marcela Brozovića, Danijela Subašića i Nikole Kalinića, koje je poslao kući. No, to nije naišlo na odobravanje, čak je i naš reprezentativac Vedran Ćorluka javno rekao da mu takva odluka nije jasna, a složio se i izbornik Meksika Juan Carlos Osorio.

Luka Modrić
1/4

– Ne znam zašto je Hrvatska pustila te igrače natrag u klubove, nemaju za to baš neke argumente. Mislim da organizatori ovakvih utakmica moraju ubuduće nešto napraviti s time u vezi i u ugovore uvrstiti odredbe koje momčadi obvezuju da igraju u najjačem sastavu. Jer, čemu ove utakmice ako ne igraju najbolji igrači? Ideja je da se pripremamo najbolji protiv najboljih za Svjetsko prvenstvo – rekao je Osorio pa dodao:

– Osobno sam se veselio utakmici protiv nekih od najboljih igrača na svijetu, posebno Modrića koji je majstor posjeda lopte – zaključio je ljutiti izbornik Meksika.

Komentara 36

AN
andro
12:09 26.03.2018.

Prevarili meksicki team, ali prevarili i sve gledatelje koje su prvo pustili kupiti ulaznice po $45 do $250 pa im tek onda rekli kako nitko od poznatih imena nece igrati. Prljavi balkanizam na djelu. Jos su sigurno ponosni na taj plan prevare i kako su ga izveli. Ne kuze da takve stvari drugi ne rade, ne zato sto su gluplji, nego zato sto nisu pokvareni. Najljepse bi bilo kada bi ih netko tuzio u USA. Takve prevare nazivaju "bait and switch" (oglasavas jedno a prodas losiji proizvod) i krivicno su djelo. Obavezno dodjele milijunske odstete. Nadam se da ce neki prevareni Hrvat koji je letio sa drugog kraja USA na tekmu, morao odsjesti u hotelu po $400 za noc, procitati ovo i pokrenuti tuzbu protiv HNS-a u ime svih koji su kupili ulaznice.Biti ce minimum 70 tisuca gledatelja (mozda i 90k), puta prosjecno $100 za u;laznicu plus troskovi dolaska u Dallas za vecinu. To je samo izravna steta. Na to treba dodati i kaznu. Po slobodnoj procjeni u tuzbi bi trebalo traziti minimum $20 milijuna i razveseliti HNS.

Avatar southman
southman
11:57 26.03.2018.

Čovjek ne kuži da će mu ovi koji su ostali biti teži protivnik !

Avatar kesizubac
kesizubac
11:52 26.03.2018.

Trener koji želi da mu repka, prijateljske utakmice, igra s najboljim repkama svijeta, ovakvim potezom, sam je sebi pljunuo u lice........,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije