Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U-21 REPREZENTACIJA

Izbornik Bišćan objavio popis za play-off protiv Danske, upitna je najveća zvijezda mladih vatrenih

Zagreb: Zlatko Dalić predstavio popis kandidata za utakmice Uefine Lige nacije
Matija Habljak/PIXSELL
12.09.2022.
u 16:57

'Na nama je u nekoliko zajedničkih treninga pronaći pravu energiju i pripremiti momčad za izazove koji su pred nama. Ulog je velik, ali to nas ne smije sputati, siguran sam da će igrači puni samopouzdanja dočekati utakmice s Dancima i dati svoj maksimum kako bismo ostvarili željeni cilj.' poručio je Bišćan.

Hrvatski mladići pripremaju se za nadolazeće vrlo važne utakmice protiv Danske u sklopu doigravanja za europsku smotru.

Povodom toga, zzbornik mlade hrvatske U-21 reprezentacije, Igor Bišćan, objavio je popis igrača za predstojeće utakmice dodatnih kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2023. godine protiv Danske.

Na Bišćanovom popisu našli su se sljedeći igrači: Dominik Kotarski (PAOK), Veldin Hodža (Rijeka), David Čolina (Hajduk), Mario Vušković (HSV), Hrvoje Smolčić (Eintracht), Bartol Franjić (Wolfsburg), Marco Pašalić (Borussia Dortmund), Jurica Pršir (Gorica), Roko Šimić (RB Salzburg), Luka Sučić (RB Salzburg), Gabriel Vidović (Vitesse), Ivor Pandur (Fortuna Sittard), Krešimir Krizmanić (Gorica), Mauro Perković (Istra 1961), Jakov Anton Vasilj (Lokomotiva), Martin Baturina (Dinamo), Igor Matanović (St. Pauli), Stipe Biuk (Hajduk), Toni Fruk (Gorica), Dion Drena Beljo (Osijek), Nikola Soldo (Köln), Silvio Goričan (Lokomotiva), Nikola Čavlina (Lokomotiva), Niko Janković (Zrinjski) i Michele Šego (Varaždin).

Luka Sučić nalazi se i na popisu izbornika A reprezentacije, Zlatka Dalića, za rujanske akcije Vatrenih u Ligi nacija, a u dogovoru dvojice izbornika bit će donesena odluka kojoj će se reprezentaciji priključiti, stoga je najveće ime ove selekcije pod upitnikom. 

Prvu utakmicu s Dancima Hrvatska igra u Puli 23. rujna, a uzvrat je 27. rujna u Vejleu. Obje utakmice počinju u 18 sati.

>> VIDEO: Senzacija na Maksimiru: Dinamo srušio Chelsea na otvaranju Lige prvaka!

 

Komentara 1

DU
Deleted user
17:03 12.09.2022.

Ima na tom popisu zanimljivih mladića .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije