Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četvrtfinale Lige prvaka

Iz Mladosti ističu: Braniči Szegeda pravi su \"koljači\"

'24.09.2011., Zagreb - 2. kolo kvalifikacija za Ligu prvaka, HAVK Mladost - Teva Vasas Uniqa. Cosmin Radu.  Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
14.03.2012.
u 10:38

SPTV prenosi utakmice Mladosti i Szegeda u 17.45 sati te Primorja i Jadrana (HN) u 20.15 sati, a HTV2 dvoboj Juga i Vasasa u 18.40 sati.

Zasad se još ne zna gdje će biti organiziran Final Four vaterpolske Lige prvaka (od 11. do 13. svibnja). Kao kandidati spominju se Rim, Pariz, pa čak i Malta. Hrvatska teoretski ima mogućnost biti tamo s čak tri kluba: s Jugom, Primorjem i Mladosti.

Oni \"samo\" trebaju proći četvrtfinalne zaprepreke u dvije utakmice od kojih se prve, u kojima su naši klubovi domaćini, igraju danas.

Objektivno, najteži posao ima Mladost jer joj dolazi vodeća momčad mađarske lige Szeged, bez velikih zvijezda (izuzmemo li sidraša Molnara, vratara Baksu i našeg Kunca), ali vrlo kompaktna.

– Molnar je jedan od najboljih gol-igrača koje sam gledao, a Baksa je najbolji mađarski vratar jer je pouzdaniji od Szecsija. Szegedovi braniči pravi su koljači koji možda nemaju kvalitetu zaustaviti Hinića i Radua, ali nastojat će ih maksimalno izmoriti – upozorava trener Mladosti Vjeko Kobešćak, pozivajući navijače da žapcima budu osmi igrač.

Za vaterpolske sladokusce danas je poseban dan. SPTV prenosi utakmice Mladosti i Szegeda u 17.45 sati te Primorja i Jadrana (HN) u 20.15 sati, a HTV2 dvoboj Juga i Vasasa u 18.40 sati. Preostali četvrti par je Budva – Pro Recco.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije