Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skijanje

Ivica Kostelić bez bodova na spustu u Lake Louisu, završio na 39. mjestu

Ivica Kostelić
Reuters
26.11.2011.
u 22:05

Aktualni pobjednik Svjetskog kupa za pobjednikom Cucheom zaostao je 2.07 sekunda.

Ivica Kostelić završio je utrku spusta u kanadskom Lake Louisu na 39. mjestu, koje je podijelio sa Švicarcem Tobiasom Grünenfelderom. Oba su skijaša za pobjednikom, Švicarcem Didierom Cucheom (1:47.28) zaostali 2.07 sekunda.

Tako slab plasman ujedno znači da hrvatski skijaš i aktualni pobjednik Svjetskog kupa nije dobio bodove za svoj nastup. Natko Zrnčić-Dim bio je 61. (+3.41), dok je Tin Široki zauzeo posljednje, 66. mjesto sa +6.32 sekunde zaostatka.

Na utrci ženskog veleslaloma u američkom Aspenu, Sofija Novoselić nije uspjela izboriti drugu vožnju, nakon što je pala u prvoj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije