Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBILA NAJVAŽNIJI MEČ

Ivana Habazin ostala velika u porazu, evo što je poručila

Ivana Habazin
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/3
11.01.2020.
u 10:23

"Naravno da sam razočarana. Nije to bila moja večer. Imali smo plan, ali ga nisam ostvarila. Čestitam Claressi. Nemam što reći. Vratit ću se", rekla je poslije meča Habazin.

Hrvatska boksačica Ivana Habazin poražena je u noći sa subote na nedjelju u borbi za naslov svjetske prvakinje u supervelter kategoriji, bolja od nje je u meču koji je održao u Atlantic Cityju bila braniteljica naslova Amerikanka Claressa Shields koja je pobijedila jednoglasnom odlukom nakon 10 rundi i 20 minuta borbe. 

"Naravno da sam razočarana. Nije to bila moja večer. Imali smo plan, ali ga nisam ostvarila. Čestitam Claressi. Nemam što reći. Vratit ću se", rekla je poslije meča Habazin.

Za Shields je ovo deseta pobjeda u deset borbi dok je za Habazin ovo četvrti poraz u 24 borbe.

U prve tri runde hrvatska se boksačica dobro držala, pokušavala je ugroziti Amerikanku, ali od četvrte runde Shields počinje jače i preciznije udarati. U petoj rundi američka boksačica potpuno dominira, a u šestoj je Habazin bila u nokdaunu nakon serije udaraca u tijelo.

Habazin je u problemima bila i u završnici devete runde nakon jednog udarca u tijelo, no i tada se izvukla. U posljednjoj rundi Amerikanka je mirno privela kraju borbu u kojoj joj hrvatska tenisačica nijednom nije ozbiljnije zaprijetila

Ova se borba trebala održati u listopadu, ali je tada odgođena jer je brat američke boksačice napao i nokautirao trenera Ivane Habazin Alija Bashira.

Ključne riječi

Komentara 5

JU
Jura
12:55 11.01.2020.

Neka te ovaj poraz ne pokoleba.Glavu gore, Ivana.

OB
Oblivion
13:01 11.01.2020.

Kada vrhunski sportaš nakon mjeseci priprema i treninga se posere na završnici i izjavi da nije bio potpuno spreman i zadovoljan svojom izvedbom nek se prestane baviti sportom!Što bi ljudi rekli da dovedeš dijete na operaciju recimo srca, dijete umre tijekom postupka, a doktor kaže da nije bio baš njegov dan i da će drugi puta biti bolji. Halooooo!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije