Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBILA NAJVAŽNIJI MEČ
Povratak na članak

Ivana Habazin ostala velika u porazu, evo što je poručila

"Naravno da sam razočarana. Nije to bila moja večer. Imali smo plan, ali ga nisam ostvarila. Čestitam Claressi. Nemam što reći. Vratit ću se", rekla je poslije meča Habazin.

Komentari 5

JU
Jura
12:55 11.01.2020.

Neka te ovaj poraz ne pokoleba.Glavu gore, Ivana.

VL
OB
Oblivion
13:01 11.01.2020.

Kada vrhunski sportaš nakon mjeseci priprema i treninga se posere na završnici i izjavi da nije bio potpuno spreman i zadovoljan svojom izvedbom nek se prestane baviti sportom!Što bi ljudi rekli da dovedeš dijete na operaciju recimo srca, dijete umre tijekom postupka, a doktor kaže da nije bio baš njegov dan i da će drugi puta biti bolji. Halooooo!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.