Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivajlo Petev:

'Nisam mogao spavati nakon utakimce Barce i PSG-a, a o Rijeci i Hajduku ne želim razmišljati'

Ivajlo Petev
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
10.03.2017.
u 13:37

- Soudani je dobro, trenira s ekipom, ali još sutra neće biti u kadru jer bi bilo preriskantno. Jednako kao što je s Matelom i Henriquezom, dok se oporavljaju i Benković i Sigali.

Trener Dinama Ivajlo Petev najavio je na konferenciji za medije subotnji prvenstveni ogled sa Splitom (15 sati, Maksimir).

- Čeka nas ogled sa Splitom i očekujem dobru utakmicu. Želim da uzmemo na Maksimiru tri boda i trebamo se koncentrirati. Nadam se da ćemo izgledati i igrati dobro, stvarati šanse i zabiti golove. Nadam se da ćemo imati više koncentracije i da nećemo imati puno propuštenih prilika.

- Iako smo igrali sa Splitom prošli tjedan, ovo je prvenstvo, drugačije natjecanje od Kupa i tu također nema mjesta za pogreške - rekao je trener o protivniku pa nastavio o svojoj momčadi:

- Soudani je dobro, trenira s ekipom, ali još sutra neće biti u kadru jer bi bilo preriskantno. Jednako kao što je s Matelom i Henriquezom, dok se oporavljaju i Benković i Sigali. Svi su drugi spremni. Idemo svim snagama po tri boda.

Kako trener gleda na Jadranski derbi ovog vikenda?

- Ne želim razmišljati o Hajduku i Rijeci, sve je moguće. Mi smo koncentrirani na sebe i to je jedino što me zanima. Gledat ćemo tu utakmicu, ali oni me ne zanimaju.

Borba za naslov itekako je zanimljiva, a do kraja ima još puno, točnije 13 utakmica MAXtv Prve lige, a s tim se na kraju konferencije složio i trener. 

- Ima puno utakmica do kraja i sve je moguće. Bitno je da mi dobro izgledamo, posebno u dvije utakmice s Rijekom koje su pred nama. Da budeš prvak bilo koje zemlje moraš dobiti sve utakmice, a posebno uvijek u onima s najvećim konkurentima. To je logično.

I Peteva je impresionirala utakmica Barcelone i PSG-a, bugarski stručnjak priznaje kako nakon tog dvoboja nije mogao zaspati.

- Ma to se dogodi jednom u 50-100 godina, ne pamtim da se ovako nešto dogodilo. Ali, to je nogomet. U nogometu nekada dva i dva nisu četiri - završio je Petev.

>>Za više sporta posjetite našu Facebook stranicu Večernji list - Sport.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije