Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSAO KARIJERE

Igoru Tudoru smiješi se prilika života. Hrvatski trener preuzima dvostrukog europskog prvaka?

Ligue 1 - RC Lens v Olympique de Marseille
Foto: JOHANNA GERON/REUTERS
1/7
21.05.2023.
u 17:01

Hit trener francuskog prvenstva trenutno se nalazi na trećem mjestu s Marseilleom, zaostaju tek dva boda za drugoplasiranom Lensom

Prema pisanju talijanskih medija, hrvatski stručnjak na klupi Marseillea Igor Tudor jedan je od kandidata za preuzimanje klupe slavnog talijanskog Juventusa. Sadašnji trener Max Allegri navodno odlazi iz redova 'stare dame' pa uprava kluba traži novog šefa stručnog stožera. 

Legendarni Francuz Zinedine Zidane spominjao se kao moguće riješenje kao i svakog prijelaznog roka, ali opet se pojavila ime i bivšeg hrvatskog reprezentativca. Rođeni Splićanin sjajno vodi Marseille ove sezone i bore se za sami vrh francuskog nogometa i izravni ulazak u Ligu prvaka. 

GALERIJA Ugledni francuski L'Equipe naslovnu stranicu posvetio Tudoru

Ligue 1 - RC Lens v Olympique de Marseille
1/5

Talijani smatraju da bi velike koristi od njegovog povratka u Torino imali Dušan Vlahović i Filip Kostić, a nije nemoguće da dovede ponekog hrvatskog igrača. 

VEZANI ČLANCI:

Tudor je već jednom vrijeme proveo na Allianz Areni kada je bio pomoćnik Andrei Pirlu, a samostalno je u karijeru vodio Hajduk, PAOK, Karabukspor, Galatasaray, Udinese i Veronu. 

Komentara 1

Avatar southman
southman
19:34 21.05.2023.

Od Allegrija ne može biti gori !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije