Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LILLE SLAVIO

Tudorov Marseille upisao drugi poraz u tri utakmice: Direktan plasman u LP je sve dalje

Match de championnat de Ligue 1 Uber Eats opposant le RC Lens à l'Olympique de Marseille au stade Bollaert-Delelis à Lens
LAURENT SANSON
20.05.2023.
u 23:21

Prije pada kod Lillea izgubio je Marseille i na gostovanju kod Lensa, kluba s kojim se bori za drugu poziciju koja vodi direktno prema Ligi prvaka. Nakon ovog poraza Marseille je u teškoj situaciji jer ima dva boda manje i utakmicu više od Lensa

Nogometaši Lillea svladali su u posljednjem subotnjem dvoboju 36. kola francuske Ligue 1 s 2:1 Marseille, sastav kojeg vodi hrvatski nogometni stručnjak Igor Tudor.

Premda je Marseille vodio na poluvremenu upisao je drugi poraz u posljednje tri ligaške utakmice. Prije pada kod Lillea izgubio je Marseille i na gostovanju kod Lensa, kluba s kojim se bori za drugu poziciju koja vodi direktno prema Ligi prvaka. Nakon ovog poraza Marseille je u teškoj situaciji jer ima dva boda manje i utakmicu više od Lensa.

Marseille je poveo u 29. minuti golom Claussa, a nakon sjajne asistencije ukrajinskog veznjaka Malinovskog. No, domaćin se vratio odmah početkom drugog poluvremena, a za 1-1 je zabio David s bijele točke.

Momčad Igora Tudora je opet povela u 61. minuti. Strijelac je bio Alexis Sanchez, ali je pogodak poništen zbog minimalnog zaleđa. No, u 72. minuti je uslijedio novi nalet domaćina i pogodak Bambe za 2-1.

Do kraja nije više bilo golova iako je novom pogotku bliže bio domaćin, koji je opasno prijetio iz kontranapad, nego Tudorova momčad izjednačenju.

Sve ostale utakmice ovog kola igraju se u nedjelju. Sastaju se Ajaccio - Rennes, Nica - Toulouse, Brest - Clermont, Reims - Angers, Troyes - Strasbourg, Lorient - Lens i Auxerre - PSG.


 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije