Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
četiri pogotka u utakmici

Ibričić: Možemo Dinamu uzeti naslov

Senijad Ibričić
Dalibor Urukalović | 24sata
24.09.2009.
u 20:44

Još je jednom Senijad Ibričić dokazao da je trenutačno najbolji igrač Hajduka. S četiri pogotka spasio je bijele od sramote, nije dopustio da Lipik u 1/16 finala kupa priredi senzaciju.

– Ma nisam samo ja zaslužan. Cijela je momčad ostvarila tu pobjedu. Nismo mogli vjerovati što nam se događa dok je Lipik vodio s 3:1, a ključna je bila rečenica trenera Reje u poluvremenu koji nam je rekao da cijela sezona ovisi o utakmici protiv Lipika, jer u kupu imamo najviše šansi za osvajanje trofeja – rekao je Ibričić.

Pa, je li to stvarno tako? Zar se Hajduk doista odrekao utrke za titulom prvaka? Trenutačna situacija nije blistava, Dinamo bježi 11 bodova. Ali točno prije godinu dana bila je slična situacija. Dinamo je, uoči Hajdukova gostovanja u Maksimiru, bježao osam bodova, a nekoliko mjeseci poslije bijeli su bili na prvom mjestu.

– Nismo se mi odrekli borbe za osvajanje prvog mjesta. Sad krećemo u potjeru za Dinamom, uvjeren sam da ga možemo stići i osvojiti titulu – kazao je Ibričić.

No, za stizanje Dinama Hajduk mora napraviti pravu seriju. Trenutačno imaju četiri pobjede zaredom.

– Sad nas čekaju dva najteža iskušenja. S tim da je gostovanje kod Cibalije, osim onog kod Dinama, najneugodnije. Ali, to nam je zadnje teško gostovanje, sve smo drugo prošli. I pobijedimo li u nedjelju u Vinkovcima, a vjerujem da hoćemo, teško će nas netko zaustaviti. Ulazimo u odličnu formu i jednostavno ne vidim tko bi nas mogao zaustaviti. Nismo mi zaboravili igrati nogomet, pod Rejinim vodstvom odlično radimo, stvari su se posložile i vjerujem da će ova sezona donijeti svijetle tonove – zaključio je Ibričić.

Ključne riječi

Komentara 6

TC
tomo crni
21:14 24.09.2009.

i onda je svizac zamotao cokoladu u omot!

VL
???
22:33 24.09.2009.

Ibro kralj...Dobro i kaze..al \'\'male tekme\'\' treba rjesavat...sve,,,,a za dynamo cemo lako...ka prosle godine..0-2...2-0....3-0.....HAJDUK ŽIVI VJEČNO

DO
donyvegy
08:33 25.09.2009.

Čovac se s pravom osokolio, a malo konkurencije, pa makar i ove verbalne, u dosadnom \"prvenstvu\" dobro dođe. Uz to izgleda da ne može oprostiti DInamovcima što ga nisu htjeli ...Ali, kapa dolje za njegove igre i nadasve pošten pristup!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije