Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKORO SLUŽBENA OBJAVA?

Engleski i talijanski mediji: Gotovo je. Perišić je novi igrač slavnog engleskog kluba

Ivan Perišić
28.05.2022.
u 09:40

U pitanju su dani, ako ne i sati kada će vijest da Ivan Perišić postaje novo pojačanje Tottenhama postati službena.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić (33)  kojem ugovor s Interom ovo ljeto završava i nije bio zadovoljan brzinom reakcije sadašnjeg kluba na skorašnji istek ugovora, pred pragom je transfera na Otok, tvrde engleski i talijanski novinari.

- Ivan Perišić neće danas objaviti svoju odluku. No Tottenham ima prioritet u njegovim planovima. Hrvatsko krilo Conte jako želi dovesti. Inter još nije dobio odgovor od Perišića na posljednju ponudu za produženje ugovora - objavio je na Twitteru Fabrizio Romano, ugledni talijanski sportski novinar koljeg prati više od 8 milijuna ljudi.

Perišić bi tako bi opet surađivao s Antonijom Conteom, s kojim je prošle sezone u dresu Intera osvojio talijanski naslov.

A da je stvar izgledna tvrde i mediji s Otoka koji uskoro očekuju selidbu hrvatskog reprezentativca u London. Britanski Independent piše pak da je Perišić "pristao ne Tottenhamove uvjete".

Navodno je riječ o dvogodišnjem ugovoru, a službena objava očekuje se u ponedjeljak. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

PR
prajdali100
12:09 28.05.2022.

Perišić je čudo od igrača i na vrhunskom nivou može igrati još bar 3-4 godine

BU
Bubalamala
12:37 28.05.2022.

Gotovo je tek kad je gotovo a to je kad se potpišu ugovori!

ZE
Zeneka
11:52 28.05.2022.

odličan igrač, čestitam!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije