Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAJU PREGOVORI

Inter Ivanu Perišiću nudi sve što je tražio: Evo što njegov menadžer kaže na to

Serie A - Bologna v Inter Milan
Foto: JENNIFER LORENZINI/REUTERS
1/3
24.05.2022.
u 11:50

Dalićev as ima ponude nekoliko klubova u kojima mu se nudi plaća od šest milijuna eura "čisto", na što bi tek dolazili bonusi.

Inter je povećao ponudu za novi ugovor Ivanu Perišiću, ali nije dobio jasan odgovor hoće li hrvatski reprezentativac produžiti suradnju, što se moglo očekivati s obzirom na kompletan odnos kojem se svjedočilo kroz sve ove mjesece.

Perišić je ove sezone bio jedan od ključnih igrača u osvajanju talijanskog kupa, drugog mjesta u prvenstvu i plasmanu u osminu finala Lige prvaka. 

Njegov ugovor s Interom ističe 30. lipnja i tada će moći napustiti klub kao slobodan igrač, bez odštete.

Prema talijanskim medijima, Inter je povećao ponudu sa 4,5 na pet milijuna eura plus bonuse, što bi ukupno bilo šest milijuna eura po sezoni.

Soccer Football - Serie A - Inter Milan v Sampdoria - San Siro, Milan, Italy - May 22, 2022 Inter Milan's Ivan Perisic celebrates scoring their first goal REUTERS/Guglielmo Mangiapane Photo: GUGLIELMO MANGIAPANE/REUTERS
Foto: GUGLIELMO MANGIAPANE/REUTERS

Sastanak njegova menadžera sa vodstvom Intera trajao je oko sat vremena, a po izlasku novinari su ga pitali hoće li Perišić potpisati novi ugovor. Odgovor menadžera bio je "vidjet ćemo".

Naime, vatreni navodno ima ponude nekoliko klubova u kojima mu se nudi plaća od šest milijuna eura "čisto", na što bi tek dolazili bonusi. Također, Perišić je, s pravom, povrijeđen odnosom koji kroz sezonu imaju prema njemu u Interu i vjerojatno do posljednjeg trenutka neće biti poznato ostaje li u milanskom velikanu ili će se zaputiti u nove izazove.

>>> Ispred Ivana Perišića je samo Davor Šuker

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije