Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TROBOJNICA I TRANSPARENTI

Hrvatski trener se rasplakao zbog koreografije koju su mu pripremili navijači

transparent
20.10.2018.
u 12:23

- Protekli tjedan je bio vrlo težak za mene. Želim zahvaliti navijačima koji su mi iskazali podršku. Šteta samo što im nismo uzvratili pobjedom - rekao je Leko.

Hrvatski trener Ivan Leko sinoć je vodio prvu utakmicu svojega Club Bruggea nakon što je uhićen u korupcijskoj aferi pranja novca. Njegova je momčad remizirala s Waasland-Beverenom, a Leko je taj susret vrlo emotivno doživio.

Navijači su cijelo vrijeme bili uz trenera, a to su pokazali i sinoć. Skandirali su mu, pokazali veliki transparent s njegovim likom te donijeli hrvatske zastave. "Samo je jedan Ivan Leko", pisalo je na jednom transparentu. Hrvatski trener emitivno je popratio koreografiju, a pustio je i suzu.

- Protekli tjedan je bio vrlo težak za mene. Želim zahvaliti navijačima koji su mi iskazali podršku. Šteta samo što im nismo uzvratili pobjedom - rekao je Leko.

>> Pogledajte koreografiju za Leku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije