Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odličan na SP-u

Hrvatski nogometaš sjajnim igrama došao pred transfer karijere

Hrvatska - Argentina
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
22.06.2018.
u 11:33

Igranje na velikim natjecanjima svakom je igraču prilika da skrene pozornost na sebe

Igranje na velikim natjecanjima poput Svjetskog prvenstva za svakog je igrača velika čast, ali ujedno i prilika da skrene pozornost na sebe i zainteresira neki veliki klub. 

Upravo to bi se moglo dogoditi hrvatskom reprezentativcu Domagoju Vidi, koji igra fenomenalno na ovom Mundijalu u Rusiji.

Iako se do posljednjeg trenutka dvojilo hoće li u početnom sastavu biti on ili Vedran Ćorluka, izbornik Zlatko Dalić na koncu se odlučio za Vidu. A on mu je to vratio na najbolji mogući način jer u paru s Lovrenom izgleda besprijekorno.

Hrvatska - Argentina
1/16

Engleski i turski mediji pišu da je zbog toga na sebe navukao interes Evertona koji će ga pokušati dovesti ovog ljeta. Vida je nedavno stigao u Bešiktaš, ali nije cijelo vrijeme igrao, dosta je vremena provodio na klupi, a to želi iskoristiti engleski klub.

>>Pogledajte kako naši navijači slave u Rusiji

Ne navodi se koliko je Everton spreman izdvojiti za hrvatskog reprezentativca, ali kad bi se taj transfer ostvario, Vidi bi to bio transfer karijere.

Vida je igrao u Osijeku, Bayeru iz Leverkusena, zagrebačkom i kijevskom Dinamu, a trenutačno je član Bešiktaša.

Hrvatska - Argentina
1/13

Komentara 2

DU
Deleted user
12:10 22.06.2018.

Vida je rjetko srčan momak koji uvijek al gotovo uvijek daje sve od sebe !

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
12:51 22.06.2018.

I je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije