Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bravo, majstore!

Modrić ovom gestom pokazao veličinu i dirnuo svijet!

Luka Modrić i Lionel Messi
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
22.06.2018.
u 09:58

Treba istaknuti i kapetana Luku Modrića koji se lavovski borio, vodio ovu momčad do velike pobjede, a još je postigao i predivan pogodak

Hrvatska nogometna reprezentacija sinoć je odigrala spektakularnu utakmicu i pobijedila Argentinu s 3:0. Bila je to fantastična utakmica vatrenih, sve je sjajno funkcioniralo: izbornik Dalić odlično je vodio utakmicu, a ama baš svi igrači odigrali su jako dobro.

Treba istaknuti i kapetana Luku Modrića koji se lavovski borio, vodio ovu momčad do velike pobjede, a još je postigao i predivan pogodak koji je prelomio utakmicu.

>>Pogledajte naše navijače u Rusiji

- Ovo je bilo sjajno, mislim da smo odigrali izvanrednu utakmicu te da smo bili bolja utakmica na terenu. U prvom poluvremenu smo promašili nekoliko dobrih prilika, ali smo zato u nastavku bili odlični. Pogreška vratara nam je pomogla, naravno, ali smo zaslužili, rekao je Modrić nakon susreta.

 

Jučerašnja utakmica pratila se u cijelom svijetu, nitko nije želio propustiti dvoboj Luka Modrića i Lionela Messija, a na kraju je slavio naš LM10 koji je nakon susreta pokazao svoju veličinu.

Naime, kao pravi gospodin i veliki igrač stao je u obranu Messija. Dok su se drugi naslađivali, smišljali smiješne zafrkancije na račun velikog Argentinca i natjecali se tko će više udariti po njemu, Luka ga je hvalio. Time je oduševio navijače Argentine i Barcelone, ali i mnoge druge.

Luka Modrić i Lionel Messi
1/13

- On je nevjerojatno dobar igrač, ali ne možete očekivati da će sve sam napraviti. U nogometu vam je uvijek potrebna podrška suigrača, kazao je Modrić pa dodao:

- Meni je on izgledao jako dobro, ali mi smo se odlično branili protiv njega. Zatvorili smo sredinu terena i spriječili da lopta dođe do njega. A kad smo uhvatili pravi ritam, preuzeli smo kontrolu, zaključio je naš kapetan.

I tim branjenjem Messija Luka je zaslužio svako poštovanje.

Komentara 154

RA
Radun
10:08 22.06.2018.

Svaka čast na pobjedi,uPodgorici nije bilo kafića i restorana đe se nije gledala utakmica i navijalo za vas,još jedanput SVAKA ČAST uz vas smo do finala

DI
Diosiario
10:18 22.06.2018.

Ma Luka Modrić je najbolji nogometaš na svijetu i točka. Ronaldo i Messi su napadači, a Modrić je osovina, a osovina je uvijek najbitniji dio mašine, bila ona Real Madrid bila to hrvatska reprezentacija. Mali virtuoz, čarobnjak, nogometni Dražen Petrović, totalni car sredine terene, van svake konkurencije najbolji hrvatski nogometaš svih vremena!

MA
marsovac
10:05 22.06.2018.

Modric je rekao istinu koju Argentinci ne kuze,...kada te cetvorica cuvaju onda je tesko doci do lopte ili dati gol. Mi imamo srecu da nemamo samo jednu super zvijezdu i kada ju blokiraju gotovo je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije