Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNO

Argentinci nakon poraza od Hrvatske napravili nešto čemu se smije čitav svijet

Hrvatska Argentina
Foto: Reuters/Pixsell
1/11
22.06.2018.
u 10:49

Ekipa koja je u argentinskom studiju pratila emisiju se ustala i minutom šutnje odala počast paloj reprezentaciji.

Katastrofalni poraz od Hrvatske (3:0) šokirao je sve u Argentini, a najdalje su otišli na televiziji TyC. Ekipa koja je u studiju pratila emisiju se ustala i minutom šutnje odala počast paloj reprezentaciji.

I ostatak argentinskih medija "poderao" je Messija i ekipu. Zanimljiv komentar dao je novinar Clarina Hector Gambini u svojoj kolumni.

"Ova kolumna ne govori o Messiju jer on nije bio na terenu. Nije u redu pisati o onima koji su bili odsutni", stoji u tekstu. 

Dvostruki prvaci svijeta na rubu su ispadanja sa SP-a. Nakon dva kola imaju tek jedan bod uz gol razliku 1:4.

Hrvatska Argentina
1/13

Komentara 16

DO
domxerex
11:55 22.06.2018.

Molim vas budimo veliki i u proslavi pobjede kao i na terenu! Nemojte se smijati i rugati poreženom jer to rade samo sitne duše i podlaci. Osim toga puno su nam puta kada smo bili u neprilici baš argetinci pomogli.. Oni su nam veliki prijatelji, sjetite sse oružja iz domovinskog rata, sjetite se njihovih hrabrih unproforaca koji su naše ljude na okupiranom terijtoriju branili i koji su branili našu oslobodilačku operaciju "Bljesak". Znam da su crvenima draže nizozemske kukavice koje su dopustile ogrijanje njihove otadžbinske braće po srebrenici nego argetinci koji su hrabro provodili rezolucije UN-a. Nemojte to zaboraviti i podleći lažljivoj zlobnoj i neprijateljskoj crvenoj propagandi.

KR
Krotila
11:37 22.06.2018.

poraženom se ne smije,ZDS!

SO
sokodnaranče
11:35 22.06.2018.

Koje gluposti pišete. Isti stil kao kurir

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije