Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Košarka

Hrvatski i srpski klubovi u nadmetanju za što bolji koeficijent

Cibona Caja
Pixsell
27.02.2010.
u 09:36

Pet kola prije završetka regularnog dijela košarkaške NLB lige sigurno je da su samo Cibona i Partizan osigurali nastup na završnom turniru. Za preostala dva mjesta nadmeće se još šest momčadi.

Cibona će danas ugostiti Crvenu zvezdu (20 sati), koja nema nikakve izglede za završnicu NLB lige. "Vukovi" su pak malo boljeg raspoloženja jer su, zahvaljujući pobjedi Caje u Moskvi, još uvijek ostali u igri za četvrtfinale Eurolige.

U ovom kolu vidjet ćemo ukupno četiri hrvatsko-srpska derbija. Zagreb će u goste Partizanu, Cedevita će ugostiti Radnički (Sutinska vrela u 18 sati), a Zadar će u goste kod Železnika. Svaka pobjeda našeg kluba bit će važna zbog koeficijenta koji državi donosi četvrtog predstavnika u natjecanju sljedeće godine.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
11:44 27.02.2010.

tipbasket.bloger.hr svakako nam se pridružite,ili barem pogledajte što nudimo,nećete požaliti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije