Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravi je dragulj

Hrvatska za budućnost brinuti ne treba: Rusi odali veliko priznanje mladom Splićaninu

Nikola Vlašić
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/7
30.07.2020.
u 13:09

Vlašić je prvenstvenu sezonu zaključio s dvanaest pogodaka i pet asistencija

Nikola Vlašić daleko je najbolji igrač izuzetno cijenjene i vrlo zahtjevne ruske Premier lige. Ne, nije to naše osobno mišljenje temeljeno na subjektivnom dojmu, tu titulu su mladome Splićaninu dodijelili oni čiji se glas najviše cijeni, suci bez kompromisa, gledatelji!

Naime, jedan od najvećih ruskih portala Championat priredio je anketu u kojoj je sudjelovalo više od 36 tisuća čitatelja, među kojima se njih 15,894 titulu odlučilo dodijeliti fantastičnom Hrvatu koji brani boje moskovskog CSKA.

Izraženo u postotcima, Vlašić je dobio čak 44% glasova u nadmetanju za naslov najboljeg nogometaša sezone, dok je drugoplasiranome Artemu Džubi pripalo 22%.

Podsjetimo, CSKA je sezonu završio na četvrtome mjestu, a Liga prvaka mu je izmaknula za samo tri boda. U dramatičnoj završnici prvenstva Krasnodar se bolje snašao,  no navijači su u komentarima istaknuli da je i to za CSKA bio sjajan uspjeh budući da je Vlašić momčad vukao na svojim leđima gotovo sam.

Tako je barem napisao jedan od njih, Artur Miskarin, čiji su istomišljenici u komentarima napisali i čitav niz drugih komplimenata.

Vlašić je prvenstvenu sezonu zaključio s dvanaest pogodaka i pet asistencija, a bilo bi pošteno reći da su se treneri klubova, kapetani momčadi i novinari koji prate rusku Premier ligu odlučili za Artema Džubu

I ne čudi toliko budući da je napadač Zenita sezonu zaključio uz titulu najučinkovitijeg igrača (17 pogodaka i 12 asistencija), međutim naravno da i mišljenje navijača ima veliku težinu.

Inače, Vlašićeva trenutačna vrijednost prema Transfermarktu iznosi 22 milijuna eura, te slutimo da je samo pitanje trenutka kada će po njega doći neki veći klub iz takozvanih liga petice.

Everton je u svakom slučaju svoju šansu propustio, doista se olako odrekao dečka kojem su tek 22 godine i koji već čini nezaobilazan kadar momčadi Zlatka Dalića.

Foto: https://www.championat.com/

Ključne riječi

Komentara 1

AN
antiekstremist
14:31 30.07.2020.

Bravo niksi ! A koliko je glasova dobio Petković u Barci ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije