Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DALIĆ ZADOVOLJAN

Reprezentacija stigla u Osijek, a tamo su je dočekale fantastične vijesti!

Hrvatska trening
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
Autori: Hina, Vecernji list
07.06.2018.
u 12:48

HNS je objavio da je Gradski vrt rasprodan tako da će vatrene u utakmici sa Senegalom dočekati odlična atmosfera.

Hrvatska nogometna reprezentacija stigla je u Osijek zrakoplovom iz Zračne luke Rijeka na Krku i na istoku Hrvatske će nastaviti pripreme za Svjetsko prvenstvo te odigrati prijateljsku utakmicu sa Senegalom.

Izbornik Zlatko Dalić prije leta novinarima je izjavio da pripreme od prvog dana teku u najboljem redu te da je zadovoljan kako su radili i što su odradili u skladu s planiranim.

– Mogu pohvaliti ozbiljnost igrača i njihovu profesionalnost te se nadam da ćemo nastaviti u tom tonu i duhu. Bilo bi poželjno još da pobijedimo Senegal – rekao je Dalić.

Ustvrdio je da je dobitak to što se nitko od igrača nije ozlijedio iako je bilo teških i napornih treninga. Svi igrači došli su spremni i znaju što je pred njima te vode brigu sami o sebi, rekao je izbornik.

– Moja vjera u momčad i samopouzdanje su golemi. Danas s otvorenim treningom u Bogdanovcima će biti dan punih emocija. Očekujem samo dobre stvari – dodao je.

Prethodna tri dana hrvatska reprezentacija pripremala se na riječkom stadionu Rujevica.

Hrvatska će u petak u 18 sati protiv Senegala odigrati posljednju pripremnu utakmicu uoči Svjetskog prvenstva. HNS je objavio da je Gradski vrt rasprodan tako da će vatrene dočekati odlična atmosfera.

Komentara 51

Avatar rubinet
rubinet
13:26 07.06.2018.

u Osijeku žive dobri ljudi..dobri Slavonci....i dobri navijači...

Avatar tituš
tituš
13:41 07.06.2018.

inati se Slavonijoooooooo ..

ZW
zweistein
13:14 07.06.2018.

repka došla kući!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije