Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZOVU JE NAJLJEPŠOM

Hrvatica ima ozbiljnu konkurenciju, lijepu nogometašicu Agatu: Voljela bih igrati s Marković

Foto: Pixsell
1/3
09.01.2023.
u 11:18

Članica je talijanskog drugoligaša Venezije, a njezin Instagram prati više od 50 tisuća ljudi. Uz fotografije s terena, objavljuje slike s dečkom, kao i prizore s plaže...

Ana Maria Marković, 23-godišnja reprezentativka Hrvatske, zadivila je nogometni svijet ne samo svojim vještinama već i ljepotom. Naša nogometašica na Instagramu ima oko dva milijuna pratitelja, no nije jedina čiji se lajkovi na fotografijama broje u tisućama. Sve više followera, naime, skuplja i Talijanka Agata Isabella Centasso (29).

>> Ivana Knoll ispričala kakve je poruke dobivala od nogometaša: 'Nekoliko je igrača slalo...'

Vezna igračica, kojoj često govore da je najljepša na svijetu, članica je talijanskog drugoligaša Venezije, a njezin Instagram prati više od 50 tisuća ljudi. Priznaje kako joj ne smetaju komplimenti da nema ljepše nogometašice na nogometnim travnjacima.

Uz fotografije s terena, često objavljuje slike s plaže, kao i one s dečkom Andreom Migliorinijem, nogometašem u četvrtoj ligi Italije. 

Osim nogometa, uživa i u tenisu te padelu, a u slobodno vrijeme također pomaže osobama s invaliditetom. Jednom je prilikom priznala kako bi voljela igrati s našom reprezentativkom Marković...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije