Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZEO BROJ 8

Hajduk se pojačao: Stigao treći strijelac HNL-a

Marko Ivanovski
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
16.06.2018.
u 20:24

- Neopisiv je osjećaj potpisati za Hajduk, presretan sam što ću nositi ovaj dres i jedva čekam da krenu utakmice da mogu dati sve od sebe.

Makedonac Mirko Ivanovski novi je napadač Hajduka, u koji dolazi iz redova Slaven Belupa.

- Neopisiv je osjećaj potpisati za Hajduk, presretan sam što ću nositi ovaj dres i jedva čekam da krenu utakmice da mogu dati sve od sebe i pokazati da sam zaslužio povjerenje koje mi je ukazano. Znam da su u Hajduku uvijek visoka očekivanja, ali i moja su također takva, stoga se nadam da ćemo svi zajedno u sljedećoj sezoni napraviti dobre stvari - otkriva Ivanovski koji će Hajduku nositi broj osam.

Ivanovski je rođen 31. listopada 1989. godine u Bitoli u Makedoniji, a karijeru je započeo u mlađim selekcijama FK Pelister. 
Potom je potpisao za Makedoniju Skopje, a igrao je još za poljsku Arku iz Gdyne, rumunjske klubove Astru i Cluj, mađarski Videoton, turski Bulaspor te Slaven Belupo. 

U dvije sezone u HNLu upisao je ukupno 66 nastupa u kojima je postigao 27 golova čemu je pridodao šest asistencija. U prošloj sezoni bio je treći strijelac lige s ukupno 15 postignutih golova.  Ivanovski je upisao i 27 nastupa za A reprezentaciju Makedonije.

>> Pogledajte i galeriju:

Marko Ivanovski
1/14
Ključne riječi

Komentara 5

I0
ivica_01
09:41 17.06.2018.

haha

ZA
zanaše1
12:21 17.06.2018.

E moj Ajduče, nekad s sa svojim bilim tičima pojačaval ovakve koji danas pojačavaju tebe. A bidni ste, tonete ka truli trabakul.

KR
kruti221
22:56 16.06.2018.

orjunaška ulica se pojačala,ihihihi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije