Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Yassine Benrahou

Hajduk konačno dovodi pojačanje? Bio u PSG-u, igrao za mladu reprezentaciju Francuske

Foto: Twitter
1/3
25.01.2023.
u 16:39

Od 2009. do 2011. bio je u akademiji Bondyja, gdje je prve korake napravio Kylian Mbappe. Kasnije ga je uzeo Bordeaux, koji ga je gurnuo u seniore i dao mu priliku da nastupa u Ligue 1.

Nekolicina prvotimaca Hajduka napustila je Poljud u proteklih mjesec dana. Stipe Biuk potpisao je za Los Angeles, David Čolina pridružio se Dionu Drenu Belji u Augsburgu, a Josip Vuković karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji. Navijači se, jasno, pitaju koga će klub dovesti za proljetni dio sezone, kojeg su otvorili pobjedom nad Šibenikom (2:1) na domaćem terenu. 

Kako javljaju francuski mediji, navodno bi u Split uskoro trebao stići veznjak Yassine Benrahou (24). Riječ je o Marokancu vrijednom 2.2 milijuna eura koji igra za drugoligaša Nîmes Olympique u svojoj rodnoj zemlji. Naime, rođen je u Francuskoj pa je u mlađim kategorijama nastupao za njihovu U-16 te U-17 reprezentaciju.

Zanimljiv je put imao i u klupskom nogometu. Od 2009. do 2011. bio je u akademiji Bondyja, gdje je prve korake napravio Kylian Mbappe, nakon čega je jednu sezonu proveo u Paris Saint-Germainu. Kasnije ga je uzeo Bordeaux, koji ga je gurnuo u seniore i dao mu priliku da zaigra u Ligue 1. 

U ljeto 2020. prodali su ga u Nîmes, a uskoro mu je vrijednost prema Transfermarktu skočila na četiri milijuna eura. Benrahou ugovor ima do kraja sezone.

Sažetke njegovih nastupa u Nîmesu pogledajte OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije