Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPERSPORT HNL

Borba za titulu: Hajduku rastu šanse prema kladionicama, ali Dinamo je i dalje 'glavni'

Zagreb: Derbi Dinama i Hajduka na stadionu u Maksimiru
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/4
24.01.2023.
u 17:54

Kvota je na početku sezone iznosila 1,35 za osvajanje naslova zagrebačkog kluba, dok su Splićanima šanse s koeficijentom 3,00 bile nešto manje. Potresi u hrvatskom prvaku također mogu biti faktor u igrama dinamovaca...

Nogometaši Hajduka uspješno su otvorili proljetni dio sezone svladavši Šibenik s 2:1 na Poljudu. Bio je to i službeni debi trenera Ivana Leke na klupi Splićana, kojima sada rastu šanse za naslov. Naime, kladionice smanjuju koeficijent na okladu da će Bijeli u svibnju osvojiti ligaški naslov. 

Dinamo je, međutim, i dalje favorit. Kako Modri na tablici imaju četiri boda više i utakmicu manje, kvota na to da će obraniti naslov iznosi 1,15 (87 posto). Hajdukovcima je, pak, kvota pala s 10 na 8 (12,5 posto). Koeficijent je na početku sezone bio 1,35 zagrebačkom klubu, a Splićanima 3,00.

Hoće li borba za titulu biti neizvjesna do kraja? Momčad Ante Čačića u Maksimiru je za vikend kiksala protiv posljednjeplasirane Gorice (0:0) te upisala samo bod. Potresi u hrvatskom prvaku također mogu biti faktor u igrama dinamovaca, s obzirom na to da je posljednjih tjedana ondje nogomet u drugom planu. Ostaje za vidjeti kako će se situacija rasplesti. 

Standings provided by Sofascore

 

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
18:24 24.01.2023.

Ne znaš jel ovi više o Jajduku, ili pak o Džokoviću, Vučkiću.... I tak svaki dan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije