Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLATNI KAPETAN

Goluža: Zahvalio sam se Červaru na pozivu za izbornika. Imam obavezu kandidirati se za idućeg

Zagreb: PPD Zagreb na konferenciji najavio utakmicu protiv Paris Saint-Germain
Marko Lukunic/PIXSELL
06.02.2023.
u 23:25

Trener PPD-a Zagreb otkrio je kako je razgovarao s Linom Červarom o povratku u rukometnu reprezentaciju

Bivši izbornik i kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža još uvijek ima ambicije vratiti se na klupu kauboja. HRS je potvrdio imenovanje Gorana Perkovca za novog izbornika nakon što je otkaz dobio Hrvoje Horvat. Goluža je već sada istaknuo kandidaturu za novog izbornika, kada se bude naravno birao...

- Ja sam se šest ili sedam godina izolirao od komentiranja uvijek kad netko nazove, ne želim komentirati jer svatko radi najbolje što zna i može. Zahvalio sam se Červaru i u ovom trenutku ne želim biti kandidat, ali moram reći da sam se prijavio za sljedećeg izbornika. Mislim da je to moja obaveza, da je to obaveza zbog rezultata koje sam postigao s reprezentacijom i s klubovima koje sam vodio. Osvojene tri medalje u godini dana, to nije mala stvar. Predanim radom, velikim srcem kojim sam vodio reprezentaciju mislim da je moja obaveza da se već sada kandidiram za sljedećeg izbornika - rekao je Goluža za HRT

- Ja vjerujem da se možemo vratiti u svjetski vrh. Ja sam taj koji daje maksimalnu podršku našem izborniku, čuli smo se, izmijenili par poruka. Peki je u gužvi, ali vjerujem da će iskoristiti svaku priliku da kontaktira igrače i trenere gdje su mu nositelji igrači u klubovima. Nije mu lako, ima puno posla i mislim da će tek sada osjetiti kakav je pritisak biti izbornik u Hrvatskoj.

Komentara 3

BE
Berri
23:58 06.02.2023.

Goluža je u godinu dana osvojio 3 medalje, ali ovakvim istupom se ne iskazuje podrška izborniku Perkovcu. U poslu, pa tako i rukometu zna se kada je vrijeme za kandidature. reda mora biti. Zamisli sad da Vladimir Šeks ili Božidar Kalmeta - izlete s izjavom - dajem podršku predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću, ali moja je obveza kandidirati se na slijedećim stranačkim izborima??? Ili da Dražen Bošnjaković kaže - dajem podršku Ivanu Malenici, ali u slijedećoj vladi ja ću se kandidirati za ministra pravosuđa??? Eto, to je napravio Goluža svojom izjavom!

ZV
zvorano01
10:38 07.02.2023.

Čeka da ovaj izbornik rasčisti situaciju pa dođe na gotovo... takav je bio i kao igrač

BE
Berri
23:37 06.02.2023.

Ne razumijem ovaj članak? Goran Perkovac je tek 6 dana izbornik, a Goluža je već istaknuo kandidaturu da bude novi izbornik? Ništa ne razumijem, znam da ovakvog nereda kakav je u rukometu i košarci nema ni vaterpolu, a niti u nogometu. Evo, neka me netko podsjeti, ali ne sjećam se da je netko tako netaktično i neukusno, da ne kažem prijeteći javno istupio s idejom da će se kandidirati za izbornika nakon Ivice Tucka ili Zlatka Dalića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije