Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Narušeni međuljudski odnosi

Glavni tajnik Saveza Tomislav Stojak podnio ostavku, a zagrebački sport je i bez proračuna

Tomislav Stojak održao konferenciju za medije povodom liste za Gradsku skupštinu
Marko Lukunic/PIXSELL
25.04.2023.
u 14:49

O razlozima ostavke nije ništa rekao, ali činjenica je da SSGZ nije donio proračun za 2023. i financira se mjesečno tzv. javnim pozivima za podnošenje programa javnih potreba u sportu prema Gradu Zagrebu

Nakon nešto više od godinu dana provedenih na toj dužnosti, Tomislav Stojak više nije glavni tajnik Sportskog saveza Grada Zagreba. Podnio je neopozivu ostavku, o čemu je obavijestio predsjednika SSGZ-a Vjekoslava Šafranića i oglasio se objavom na društvenim mrežama.

- Kako radi osobnih razloga i planova u životu više neću raditi kao glavni tajnik u Sportskom savezu Grada Zagreba, želim se ovim putem od srca zahvaliti svima na suradnji u proteklom razdoblju, sa željom da svi koji rade u zagrebačkom sportu i nadalje rade to na njegovu dobrobit i za još kvalitetniji položaj u budućnosti - poručio je Stojak.

O razlozima ostavke nije ništa rekao, ali činjenica je da SSGZ nije donio proračun za 2023. i financira se mjesečno tzv. javnim pozivima za podnošenje programa javnih potreba u sportu prema Gradu Zagrebu. A nije tajna i da su već dulje vrijeme narušeni međuljudski odnosi u stručnim službama saveza.

- Činjenica je da nam Plan i program kasni i da su u tom dijelu stručne službe zakazale. Stojak je dobar čovjek, ali možda je bio premekan, iako sam mu ja poručivao da se čuva hijena. No, idemo dalje, potegnut će sad zamjenik glavnog tajnika Zvonimir Morović, a i Upravni odbor ubrzat će rad na proračunu, nadam se da ćemo naš dio posla obaviti još ovaj tjedan - kaže Šafranić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije