Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

Izjava Schumacherove kćeri dala nadu fanovima svjetskog prvaka

Gina Maria i otac Michael Schumacher
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
18.12.2017.
u 18:27

Dvostruka svjetska prvakinja je na svečanosti u Münchenu održala kratak govor u kojem je spomenula roditelje, oca Michaela i majku Corinnu

Gina Maria Schumacher (20), kćer slavnog vozača formule 1 Michaela Schumachera (48), privukla svojom izjavom ogromnu pažnju na ceremoniji dodjele priznanja najboljim jahačima u konjičkom sportu.

Dvostruka svjetska prvakinja je na svečanosti u Münchenu održala kratak govor u kojem je spomenula roditelje, oca Michaela i majku Corinnu. Njezina je izjava odjeknula kao bomba i mediji su je brzo prenijeli.

Gina Maria i otac Michael Schumacher
1/7

- Zahvaljujem žiriju, ali posebno roditeljima na ljubavi koju mi daju svaki dan - rekla je Gina Maria te izazvala veliku pozornost javnosti.

Njezina izjava u kojoj spominjanje oca koji joj "svaki dan daje ljubav" glasno je odjeknula, jer se zadnje četiri godine gotovo ništa ne zna o Michaelovom zdravstvenom stanju.

Sedmerostruki svjetski prvak u formuli 1 teško se ozlijedio na skijanju u francuskim Alpama 29. prosinca 2013. godine. Michael Schumacher je tada glavom udario u kamen.

Nekoliko je mjeseci bio u komi, a zatim je iz bolnice u Grenobleu prebačen u dom u Genevi. Obitelj se popuno izolirala od javnosti i posljednje četiri godine ne zna se ništa o zdravstvenom stanju Michaela Schumachera.

Izjava kćerke dala je nadu i ohrabrenje fanovima svjetskog prvaka da se Michaelovo zdravstveno stanje popravlja.

Komentara 8

CR
crocro
08:05 19.12.2017.

Ja ne mogu shvatiti koliko ljudski mozak moze raditi na kratku daljinu. Zamislite da ste vi u poziciji njegove kćerke. Znate da vam je otac teško bolestan. Ali vi kao dijete ne isključujete oca, jer taj otac da je zdrav sigurno bi davao podršku svojoj kćeri kao djetetu. Zato ona računa na njega kao da je potpuno zdrav i ne isključuje ga, što bi učinilo svako dijete. Zato je glupo izvlačiti nekakve neracionalne zaključke samo i jedino kako bi vijest bila atraktivna, jedinstvena i spektakularna i pobudila našu maštu da li je doista istina da je Michael potpuno ozdravio. Ovakvo tumačenje riječi kćerke Schumachera uopće nije racionalne i nema smisla.

MA
Makava
20:15 18.12.2017.

A jeste biseri! A šta je trebala reći, da je samo mater voli?!

LI
liliZG
10:34 19.12.2017.

i tako novinari sami napraviše od buhe slona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije