Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI MENADŽER:

Zašto se skriva istina o zdravstvenom stanju Michaela Schumachera?

Foto: DPA/Pixsell
1/7
16.10.2017.
u 13:16

– Današnja je formula kao i moja leđa – bolna. To je postao Mickey Mouse show – rekao je Weber

Michael Schumacher još uvijek se oporavlja od teške ozljede koju zadobio u prosincu 2013. godine na skijanju. Bivši višestruki prvak u formuli 1 otada je podvrgnut mnogobrojnim operacijama. Iz bolnice je prebačen u svoj dom u Švicarsku na kućno liječenje, a spominje se mogućnost da se preseli na liječenje u SAD. Njegova obitelj odlučila se za privatnost, o svemu šuti pa informacije dolaze na kapaljku.

No, bivši dugogodišnji Schumijev menadžer Willi Weber smatra da obitelj ne želi reći istinu o sedmerostrukom svjetskom prvaku.

1/7

– Velika je šteta što navijači Michela Schumachera ne znaju njegovo zdravstveno stanje. Zašto se skriva istina? – upitao se Weber.

Weber je dao mišljenje i o današnjoj formuli 1.

– Današnja je formula kao i moja leđa – bolna. To je postao Mickey Mouse show – rekao je Weber za njemačke medije.

Weber je već ranije nekoliko puta pozvao Schumacherovu obitelj da kaže istinu. Očito misli da je stanje lošije nego što se može pročitati u medijima.

Komentara 23

Avatar Django
Django
15:05 16.10.2017.

Takozvana "javnost" a u stvari novinari, je zvijer koja je u stanju rastrgnuti i umirućeg na smrtnoj postelji. Šljam čovječanstva.

NA
navijeke
17:38 16.10.2017.

Ostavite ljude na miru. Michael Schumacher više nije javna osoba, nego osoba kojoj je potrebna pomoć i mir, Isto to treba i njegova obitelj.

IL
ilijan
15:37 16.10.2017.

Dok mu sav novac ne izvuku bit će na aparatima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije